هشدار وزارت بهداشت نسبت به مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه و خطر بروز تب مالت رییس اداره مبارزه با بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت نسبت به مصرف مواد لبنی غیرپاستوریزه از جمله شیر فله‌ای و خطر بروز تب مالت در مصرف کنندگان هشدار داد.
صدور مجوز اولین "مرکز ترک الکل" کشور/ الکلی‌ها یک ماه بستری می‌شوند مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از صدور مجوز تاسیس اولین مرکز ترک الکل در کشور خبر داد و گفت: مجوز این مرکز که در تهران فعالیت خود را آغاز می‌کند به صورت پایلوت صادر شده و فعلا . . .
روغن زیتون رودبارک غیراستاندارد است اداره کل استاندارد استان اصفهان، روغن زیتون بی‌بو با نام تجاری رودبارک را فاقد پروانه استاندارد و بسیار پایین‌تر از حد استاندارد ملی اعلام کرد.
مهتاب کرامتی: به هیچ بهانه‌ای نوزادانتان را از شیر مادر محروم نکنید مهتاب کرامتی بازیگر و سفیر حسن نیت یونیسف به مناسبت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر از بخش زنان و زایمان بیمارستان مهدیه تهران بازدید کرد.
شیشه و پستانک قاتلان تغذیه با شیر مادر عضو کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر، از شیشه و پستانک به عنوان قاتلان تغذیه با شیر مادر یاد کرد و افزود: مادران باید بدون زمان بندی نوزاد خود را شیر دهند تا در شیردهی موفق باشند.
تأثیر استرس‌های شغلی در افزایش فشار خون رئیس اداره سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت: آلودگی صوتی در محل کار و برخی آلاینده‌های شیمیایی می‌توانند باعث افزایش فشارخون شوند.
توزیع غذای گرم و سالم در مدارس ابتدایی پایتخت از مهر ماه رییس اداره سلامت آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در راستای توسعه فرهنگ تغذیه سالم در بین دانش‌آموزان، از مهر ماه امسال غذاهای گرم و سالم با اولویت مدارس ابتدایی در بوفه‌ها توزیع می‌شود.
صفحه 97 از 100  اول  قبلی   91    92    93    94    95    96    97    98    99    100   بعدی  
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از تکرار حمله قلبی اغلب افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی و عر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت