ضرورت رعایت مسائل بهداشتی در دادن نذری‌ و پذیرایی در ایام محرم مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نذری‌ دادن و پذیرایی در ایام محرم باید با رعایت مسائل بهداشت فردی، محیطی، مواد غذایی و ظروف توزیع غذا انجام شود.
زنگ خطر کورناویروس برای حجاج دبیر همایش کورناویروس خاورمیانه با بیان این‌که منشاء این کورناویروس از کشور عربستان و کشورهای حاشیه عربستان است، گفت: این موضوع زنگ خطری برای ایران در انتقال بیماری به دلیل همسایه بودن و اعزام زائران . . .
مراقب عوارض کبدی و کلیوی زعفران‌ عربی باشید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با هشدار در خصوص ورود نمونه‌ای از زعفران عربی به بازار به نام "صفار الزعفران" گفت: مصرف این زعفران عوارض کبدی و کلیوی به همراه دارد.
افشاگری رییس کمیسیون بهداشت درباره برنج‌های آلوده / مردم سوسیس و کالباس نخورند رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به ماجرای واردات 13 نوع برنج آلوده هندی در دو سال گذشته اشاره و عنوان کرد: اطلاعات مربوط به عدم سلامت این برنج‌ها را که خود سازمان استاندارد جمع‌آوری کرده . . .
درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد درمان و بهبود دردهای ناشی از سرماخوردگی با استفاده از طب سنتی گفت: در این دوران غذاهای چرب، شور و غلیظ نباید خورد و در مقابل باید بخورات و بوییدن . . .
افزایش 82 درصدی قیمت میوه در یکسال بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 12 مهرماه امسال را در 11 گروه کالایی اعلام کرد.
پدر علم تغذیه ایران در گذشت پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
صفحه 93 از 100  اول  قبلی   88    89    90    91    92    93    94    95    96    97    98   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
6 راه برای لاغری بعد از باداری می‌دانیم که نورسیده حسابی وقتتان را می‌گیرد و سرتان شلوغ است. لزومی ندارد که به باشگاه بروید. فرزندتان را در کالسکه‌اش بگذارید و هر روز پیاده روی تند بکنید. هر هفته باید حداقل 150 دقیقه پیاده روی تند کرده باشید.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.