سهم ایران از صادرات غذای حلال چقدر است؟


پایگاه خبری لقمه: صادرات غذای حلال به سرزمین های مختلف این کره خاکی، یک استعداد کمتر گفته شده در زمینه صادرات محصولات و فرآورده های گوشتی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، که با توجه به وجود بیش از ۵۴ کشور اسلامی، کشور عزیزمان اهمیت زیادی به آن نداده است. به نقل از دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده گوشتی، ایران برای تجارت و قبضه کردن بازار غذاهای حلال، به کشورهای مختلف در تلاپو است. موضوع صادرات غذایی حلال در سال های اخیر اتفاق مهمی برای ایران بوده است.

 
 و مسئولان رده بالای کشور، تولیدکنندگان ماهر و صنایع غذایی به دنبال بالا بردن نقش کمرنگ ایران از این تجارت بزرگ دو هزار میلیاردی دلاری بوجود آمده در میان ۵۴ کشور مسلمان جهان هستند.
 
با توجه اینکه دستگاه‌های مختلفی در ارتباط با تولید مواد غذایی حلال وجود دارد، اعداد و ارقام دقیقی وجد ندارد، اما محمدرضا کرباسی، مدیر کل مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی سهم ایران در صادرات غذای حلال دنیا را بسیار ناچیز و کمتر از ۵ درصد تخمین زده است.
 
بنابراین گزارش ایران به‌ عنوان کشور مسلمانی که همه محصولات غذایی و دامی آن به شیوه حلال تولید می‌شود، ظرفیت بالایی برای صادرات غذای حلال دارد. و با گسترش داد و ستد خود در کشورهای اسلامی و ترغیب بخش خصوصی برای شرکت در این زمینه، می‌تواند استعداد و توان خود را در صنعت حلال جهان به خوبی نشان دهد.
 
 مجید افلاکی دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده گوشتی در این باره با ذکر برگزاری نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته Meatex گفت: تجارت غذای حلال با وجود ۵۴ کشور اسلامی، بسیار مهم است به‌ گونه ای که تجارت غذای حلال در دنیا را به حدود دو هزار میلیارد دلار افزایش داده است.
 
 و گوشت و صنایع وابسته آن جایگاه بسیاز ویژه‌ و خاصی در این بین دارند. وی با بیان اینکه رونق تولیدات کیفی و کمی برای افزایش صادرات غذای حلال اهمیت دارد، افزود: حضور در بازارهای جهانی را نباید شوخی بگیریم، که یکی از راه‌ های این حضور، توسعه و پشتیبایی از صنعت نمایشگاه‌ هایی و حضور فعالین بخش خصوصی از این دست موقعیت های تجاری است.
 
وی همچنین افزود: برگزاری متوالی و مستمر نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته، می‌تواند سطح ایران را به یگانه قدرت منطقه در زمینه تولید و عرضه گوشت و صنایع غذایی حلال بالا بکشد.
 
     به گزارش تسنیم، کاهش تعرفه واردات گوشت قرمز می‌تواند و درنهایت کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار کشور می‌تواند نقش مهمی در کاهش قیمت تمام‌شده تولیدات ایران و رقابت‌پذیر بودن آنها در بازار جهانی داشته باشد.
 
گفتنی است، قیمت گوشت قرمز در سال جاری به‌شدت افزایش‌ یافته، به طوری که نرخ هر کیلوگرم شقه گوسفندی از ۲۸ هزار تومان ابتدای سال به ۲۷ هزار تومان رسیده است. مسعود رسولی، دبیر انجمن صنفی تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور نیز به کاهش ۲۱ درصدی تعرفه واردات گوشت اشره کرده و افزود،
 
که براساس تصمیم هیئت‌ وزیران با کاهش تعرفه واردات گوشت قرمز از ۲۶ درصد به ۵ درصد، پیش بینی می‌شود که قیمت گوشت کاهش یابد. وی خاطر نشان کردن تجربه سال جاری نمایشگاه محصولات پروتئینی افزود: در نخشتین دوره دستاوردهای خوبی بدست آوردیم و اکنون می‌توانم با ایده‌ های جدید و جذاب بسته محصولات گوشتی را بسته‌بندی کنیم.
 
بنابراین گزارش نمایشگاه محصولات پروتئینی و صنایع وابسته Meatex آذر ۱۳۹۶ در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11277 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير بازدید: 2027 ساعت: 2:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه ...

  خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی د...

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم! حرف از رژیم‌های لاغری که می‌شود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بی‌حالی می‌افتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیم‌های لاغری نباید هرگز باعث ذره‌ای گرسنگی شوند.