آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! پایگاه خبری لقمه: شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، به همراه سی‌وششمین نمایشگاه صنایع دستی، درحالی کار خود را در تهران آغاز کرد که انتظار دارد رکود سفر شکسته شود.
جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی گفت: نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران در شرایطی برگزار می‌شود که وضعیت صنعت گردشگری رو به وخامت رفته و عده‌ای مخالف برپایی آن بودند، اما این نمایشگاه . . .
همه‌چیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن پایگاه خبری لقمه: آیین خدیر (خدر، خضر) نبی یکی از رسم‌های قدیمی در خلخال استان اردبیل است که هر سال در بهمن ماه در روستاهای این منطقه برگزار می‌شود. این آیین که زمانی در خطر فراموشی قرار داشت، سال ۱۳۹ . . .
جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی پایگاه خبری لقمه: مهارت سنتی تهیه «کوفته تبریزی» به شماره ۱۷۸۹ اول اسفندماه سال ۱۳۹۷ در فهرست میراث ناملموس به ثبت رسیده است و علی فلسفی میاب ـ مسؤول ثبت میراث ناملموس آذربایحان شرقی ـ درباره جزئیات ا . . .
ثبت جهانی «شب یلدا/چله» به نام ایران و افغانستان در یونسکو پایگاه خبری لقمه: «شب یلدا/چله» به عنوان نوزدهمین میراث ناملموس ایران مشترک با افغانستان در یونسکو ثبت جهانی شد.
تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با تشریح عملکرد یک‌ساله فدراسیون گردشگری خوراک، بیان کرد: نقشه راه گردشگری خوراک در حال تدوین است و ۶۰ رویداد گردشگری خوراک در سال ۱۴۰۱ در سطح کشور بر . . .
ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی پایگاه خبری لقمه: ۲۴ مهر ماه به دلیل تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ روز جهانی غذا نام‌گذاری شده است و این تاریخ در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود.
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اسنك‌های سالم به جای تنقلات برای لاغری بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنی‌های خوش...

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.
میوه ضدچاقی را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوه‌ای در موش‌ها کمک می‌کند.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.