صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
میراث فرهنگی و گردشگری
نمایشگاه بین المللی گردشگری بدون مسئولان کشور
پایگاه خبری لقمه: نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری کشور بدون حضور مسئولین سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور در شیراز گشایش یافت.
توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی ۲۸ آذر برگزار می شود
پایگاه خبری لقمه: نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی سه شنبه ۲۸ آذر با همکاری دانشگاه آویون کشور فرانسه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.
بهرهبرداری فاز نخست مجموعه کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال
پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان گرمسار از به بهرهبرداری رسیدن فاز نخست مجموعه اقتصادی کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال خبرداد.
چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟
پایگاه خبری لقمه: آذربایجان درحالی پرونده «دلمه» را به نام خود در یونسکو ثبت کرد که ایران میتوانست پرونده مشترکی با آن کشور داشته باشد اما دست خالی ماند.
خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی
پایگاه خبری لقمه: مدیر بافت و بنای تاریخی شهر تهران گفت: وزارت مسکن و شهرسازی برای خرید حیاط کافه نادری اعلام آمادگی کرده است.
شرکت ایزی هتل انگلیس با شرکتهای سازنده ایرانی به توافق رسیدند
پایگاه خبری لقمه: شرکت «ایزی هتل» انگلیس برای گشایش ۵۰۰ اتاق در ایران به توافق رسیدند.
روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان میراث فرهنگی در حکمی روح الله مهدی نژاد کیاسری را به سمت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این سازمان منصوب کرد.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه در کودکان ورزشکار(۲)
پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...
میز شام سالم با این 19نکته
لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانیهای سالم باید رعای...
تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی
پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی میتواند ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه
کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیستهای تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست میداند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی میکند.
کلیههای خود را با گل گاوزبان تقویت کنید
از برگهای گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها بهعنوان سالاد استفاده میکنند.
نانهای رژیمی هم چاق میكند
این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانواییهای فانتزی سری میزنیم، با انواع مختلفی از نانهای حجیم یا نازك و ترد شدهای كه حاوی سبوس یا دانههایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه میشویم.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟
یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است