توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی ۲۸ آذر برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی سه شنبه ۲۸ آذر با همکاری دانشگاه آویون کشور فرانسه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.
بهره‌برداری فاز نخست مجموعه کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان گرمسار از به بهره‌برداری رسیدن فاز نخست مجموعه اقتصادی کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال خبرداد.
چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟ پایگاه خبری لقمه: آذربایجان درحالی پرونده «دلمه» را به نام خود در یونسکو ثبت کرد که ایران می‌توانست پرونده مشترکی با آن کشور داشته باشد اما دست خالی ماند.
خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی پایگاه خبری لقمه: مدیر بافت و بنای تاریخی شهر تهران گفت: وزارت مسکن و شهرسازی برای خرید حیاط کافه نادری اعلام آمادگی کرده است.
شرکت ایزی هتل انگلیس با شرکت‌های سازنده ایرانی به توافق رسیدند پایگاه خبری لقمه: شرکت «ایزی هتل» انگلیس برای گشایش ۵۰۰ اتاق در ایران به توافق رسیدند.
روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان میراث فرهنگی در حکمی روح الله مهدی نژاد کیاسری را به سمت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این سازمان منصوب کرد.
40 هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری ای مازندران سرمایه گذاری شد پایگاه خبری لقمه: استاندار مازندران گفت که در دوره فعالیت دولت تدبیر و امید بیش از 40 هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری ای استان سرمایه گذاری شد .
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

  اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
عجیب‌ترین رژیم‌های لاغری جهان برخی انسان‌ها چنان راه‌های عجیب و غریبی برای رژیم گرفتن انتخاب می‌كنند كه نام‌شان در كتاب‌های مربوط به ركوردهای عجیب و غریب ثبت می‌شود. این شاید عجیب و غریب‌ترین راه‌های رژیم غذایی در تاریخ باشد.