سبزی سرخ شده را داخل فریزر قرار ندهید کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصیه کرد: از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید.
چاقی و مصرف فست فود عامل بیماری مرگ آور کبد چرب یک کارشناس تغذیه در مورد علل بروز عارضه کبد چرب اظهار کرد: در کشورهای غربی علت این بیماری مصرف مشروبات الکلی است اما در کشورهایی که از این مشروبات استفاده نمی‌کنند، چاقی، تغذیه غلط و تغذیه وریدی طولان . . .
درباره جویدن و نجویدن غذا یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: از آن‌ جا که بخشی از هضم و جذب غذا درون دهان و به وسیله آنزیم‌های بزاق انجام می‌شود، تند غذا خوردن موجب می‌شود غذا به میزان کافی جویده نشده و مدت زیادی درون دهان قرار نگیر . . .
تغذیه نامناسب،استعمال دخانیات و آلودگی هوا از علل بروز سرطان‌ هستند متخصص رادیوتراپی و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: مهم‌ترین مشکل در بحث سرطان عدم آگاهی کافی مردم است که باعث می‌شود در مراحل پیشرفت طرح به مراکز درمانی مراجعه کنند.
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
سالاد میوه، سپر دفاعی در برابر آلودگی هوا یک متخصص تغذیه گفت: مصرف میوه و سبزی‌ها می‌تواند سموم ناشی از آلودگی هوا را از بدن خارج کند.
پنیر تبریزی، سفید یا خامه‌ای؟ پنیر سفید یا پنیر فتا، از لحاظ تغذیه‌ای ارزش بیشتری دارد زیرا نسبت به پنیر خامه‌ای، چربی بسیار کمتری داشته و نسبت به پنیر تبریزی هم نمک کمتری دارد؛ پس اگر رژیم دارید، این پنیر گزینه مناسبی برای شماست.
صفحه 1388 از 1743  اول  قبلی   1383    1384    1385    1386    1387    1388    1389    1390    1391    1392    1393   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟ یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
10 توصیه برای بالا بردن قدرت باروری‌ چند وقتی است که دلتان می‌خواهد بچه‌دار شوید اما هنوز قسمت نشده است؟ باید بدانید که برای پدر یا مادر شدن باید تغییراتی در تغذیه و سبک زندگی‌تان ایجاد کنید.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.