مصرف گوشت سفید، رب و چیپس به بلغمی مزاج‌ها آسیب می زند یک محقق طب اسلامی گفت: مصرف انواع گوشت سفید، سس، رب، گوجه‌فرنگی، غذاهای فریز شده، پفک، شکلات، آدامس، بیسکویت، غذاهای زودپز، غذاهای خورشتی و چیپس به بلغمی مزاج‌ها آسیب وارد می‌کند.
عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌تواند عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش دهد و برخی مواد غذایی مانند پرتقال و توت‌فرنگی نیز سرشار از پکتین و برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند.
یک متخصص تغذیه: خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل كرده و موجب ترش كردن یا رفلاكس معده می شود.
روش تهیه دسر سیب شکم‌ پر لقمه: درون سیب‌ها را با انواع آجیل، شکر قهوه‌ای و کره پر کنید.
جمعیت امداد دانشجویی- مردمی امام علی (ع) برگزار می کند: یلدا در کوچه های فقر جمعیت امداد دانشجویی- مردمی امام علی (ع) در دوازدهمین سال فعالیت خود، همچون چند سال گذشته، با اجرای طرح "یلدا در کوچه های فقر" ، به میان کودکان کار و خیابان و کارتن خواب های شهر می رود و با گرمای دستا . . .
آگهی مناقصه خرید غذای پودری ماهیSFK ادراه کل شیلات گلستان در نظر دارد مقدار تقریبی 76 تن غذای پودری ماهیSFK را از طریق مناقصه عمومی خریداری کند،
میلک شیک هندوانه ویژه شب یلدا میلک شیک هندوانه یک نوشیدنی ساده با موادی در دسترس که می تواند مناسب برای شب یلدا باشد.
صفحه 1718 از 1754  اول  قبلی   1713    1714    1715    1716    1717    1718    1719    1720    1721    1722    1723   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.