از سوی مرکز آمار اعلام شد: افزایش ٥٧ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز پایگاه خبری لقمه: نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در شهریور ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
داروهای کرونا برای زنان باردار تجویز نشود پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به عوارض خطرناک دارو درمانی بیماران کرونا برای مادران باردار هشدار داد.
برگزاری وبینار روز جهانی غذا ۲۳ مهرماه پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر محیط‌زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی از برگزاری وبینار روز جهانی غذا در ۲۳ مهرماه خبر داد.
جایزه صلح نوبل به برنامه جهانی غذا اعطا می شود کمیته نوبل اعلام کرد که جایزه صلح امسال به برنامه جهانی غذا اعطا می شود.
مهلت ارائه اظهارنامه مالیات برارزش افزوده تابستان امروز به پایان می رسد پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام مسئولان سازمان مالیاتی مؤدیان مالیاتی تا پایان امروز برای ارائه اظهارنامه مالیات برارزش افزوده تابستان امسال فرصت دارند.
شاخص مواد غذایی بورس تا آغاز روند صعودی فاصله چندانی ندارد پایگاه خبری لقمه: به رغم رسیدن شاخص مواد غذایی به محدوده جذاب، بهتر است به جای ورود بی محابا، برای ورود به نمادهای غذایی بورس را روزانه رصد کنید و بهترین تصمیم را بگیرید.
موانع کشت موز در ایران/منافع ۵۰۰ میلیون دلاری واردات موز پایگاه خبری لقمه: در حالی که امکان کشت این محصول در ایران وجود دارد واردات این محصول کماکان ادامه دارد که احتمال وجود فشار و لابی دلالان و پدرخوانده های واردات را برای امتناع از توسعه کشت موز در ایران . . .
صفحه 205 از 1743  اول  قبلی   200    201    202    203    204    205    206    207    208    209    210   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
کدام رژیم‌ گیاهخواری را انتخاب می کنید ک رژیم غذایی گیاهخواری با برنامه‌ریزی صحیح شیوه‌ای سالم برای تامین نیازهای تغذیه‌ای است.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.