قیمت برخی اقلام اساسی افزایش یافت/«وقتی همه خواب بودند»! پایگاه خبری لقمه: سخنگوی دولت عنوان کرده دولت تحت هیچ شرایطی آماده نیست کالایی را گران کند؛اما طی هفته های اخیر قیمت برخی کالاهای اساسی گران شده و نرخ بعضی از آنها همچنان روبه افزایش است.
قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران با بیان اینکه قیمت تخم مرغ درب مرغداری به کیلویی۷۰۰۰ تومان رسیده است، گفت: بازار نهاده‌های دامی همچنان آشفته است.
دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا پایگاه خبری لقمه: «در ایران با بیش از ۷ هزار سال تمدن، بیشتر از ۷ مدل غذا به گردشگران خارجی ارایه نمی کنیم و توریست ها در کشور ما فقط چلوکباب را می شناسند.»
هشدار فائو نسبت به وخامت امنیت غذا در خاورمیانه پایگاه خبری لقمه: نهاد غذایی سازمان ملل متحد اعلام کرد امنیت غذا در خاورمیانه و شمال آفریقا به دلیل منازعه در کشورهای متعدد این منطقه، به سرعت رو به وخامت است.
سرکه بلوبری به بهبود حافظه کوتاه مدت کمک می کند پایگاه خبری لقمه: یافته های اخیر نشان می دهد سرکه بلوبری با احیاء عملکرد شناختی به مقابله با زوال عقل کمک می کند.
آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوجه فرنگی و میوه، بخصوص سیب، به بازیابی آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن کمک می کند.
خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه خوردن یک یا دو وعده سالاد متشکل از اسفناج، کاهو و کلم در روز می تواند مغز را ۱۱ سال جوان تر نگه داشته و از زوال عقل پیشگیری کند.
صفحه 253 از 1743  اول  قبلی   248    249    250    251    252    253    254    255    256    257    258   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت