چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟ پایگاه خبری لقمه: از بین بردن بوی سیر یک معضل جهانی است و در عین حال سیر یکی از چاشنی‌های محبوب دنیا محسوب می‌شود و تقریبا در هر فرهنگ غذایی از آن استفاده می‌شود.
جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید پایگاه خبری لقمه: پونه با سرماخوردگی مقابله می کند. پونه، کوچک ترین گیاه از خانواده نعناع است اما طعم و بوی آن در مقایسه با نعناع تندتر است.این گیاه که بومی کشور ایرلند است امروزه در سراسر جهان یافت م . . .
ارتباط غذاهای آماده با سرطان پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس انجمن سرطان ایران گفت: سبک زندگی اهمیت بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد، باید برای جلوگیری از ابتلا به سرطان‌ خودمراقبتی‌ داشته‌ باشیم.
کاهش ریسک سرطان کبد با نوشیدن قهوه پایگاه خبری لقمه: طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسک سرطان کبد و سیروز کبدی را کاهش می دهد.
10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی یکی از مهم ترین علل فوت و ناتوانی جدی است که در نتیجه انسداد یا پارگی عروق خونی مغز ایجاد می شود. در این شرایط، مغز به طور ناگهانی از خون و اکسیژن سرشار آن محروم می شود که . . .
جامع ترین راهنمای تغذیه ای برای بیماران اچ آی وی مثبت! پایگاه خبری لقمه: تغذیه در بیماران اچ آی وی مثبت اهمیت ویژه ای دارد. بدن این بیماران به دلیل مصرف داروها و روند بیماری، دچار مشکلاتی از قبیل کاهش شدید وزن، عفونت، اسهال و ... می شود. لیپودیستروفی یا س . . .
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد مصرف روزانه مغزیجات آجیلی نظیر بادام زمینی و پسته می تواند فرکانس امواج مغزی مرتبط با شناخت، بهبود بیماری، یادگیری، حافظه و حفظ چاپکی ذهن را ارتقاء بخشد.
صفحه 284 از 1743  اول  قبلی   279    280    281    282    283    284    285    286    287    288    289   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.