ارتباط غذاهای آماده با سرطان


پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس انجمن سرطان ایران گفت: سبک زندگی اهمیت بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد، باید برای جلوگیری از ابتلا به سرطان‌ خودمراقبتی‌ داشته‌ باشیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عبدالله فضلعلی‌زاده در حاشیه دومین کنفرانس بین‌المللی سرطان غرب اظهار کرد: سبک زندگی اهمیت بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد، باید برای جلوگیری از ابتلا به سرطان‌ خودمراقبتی‌ داشته‌ باشیم به این صورت که باید نسبت به عوامل ایجاد کننده سرطان آگاهی داشته باشیم.

 
وی بیان کرد: افراد باید از مصرف غذاهای آماده، گوشت‌های فرآوری‌ شده و نمک برای پیشگیری از ابتلا به سرطان خودداری‌ کنند. همچنین اضافه‌ وزن و چاقی‌ چه در دوران کودکی و چه در بزرگسالی نیز زمینه را برای ایجاد سرطان فراهم می‌کند، بنابراین افراد باید وزن مناسب داشته باشند، پیاده‌روی کرده و از مصرف غذاهای مضر و سرطان‌زا پرهیز کنند.
 
نایب رئیس انجمن سرطان ایران افزود: سال‌ها طول می‌کشد تا موادغذایی‌ که وارد بدن شده است‌ دچار تغییرات‌ و سبب بروز سرطان شوند بنابراین رژیم غذایی نامناسب‌ و مصرف‌ زیاد از مواد گوشتی و پروتئینی‌ نقش مؤثری در ابتلای افراد به سرطان دارند.
 
فضلعلی‌زاده تأکید کرد: چاقی و اضافه‌ وزن نیز تأثیر چشمگیری در ابتلای افراد به سرطان دارد، بنابراین اشخاص باید حتماً به تناسب اندام خود توجه ویژه‌ای داشته و فعالیت بدنی داشته باشند. پرهیز از استعمال سیگار، قلیان و دخانیات نیز در پیشگیری از سرطان‌ بسیار مهم است‌ متأسفانه باوری بین مردم رایج شده است که تصور می‌کنند که استعمال قلیان ضرر کمتری نسبت به سیگار دارد، در حالی که این باوری اشتباه است‌.
 
وی تصریح کرد: ما تنها می‌توانیم مردم را نسبت به عوامل خطرزا در بروز سرطان آگاه کنیم‌ ولی قدرت اجرایی نداریم که بتوانیم استعمال دخانیات و قلیان را محدود کنیم، بنابراین در اینجا نقش مسئولان نظام سلامت مطرح می‌شود. مسئولان نظام سلامت باید مراقب باشند که موادغذایی‌ با چه استانداردی و چگونه تولید می‌شوند البته در اینجا تنها وزارت بهداشت مسئول نیست بلکه‌ مجموعه‌ای از سازمان‌ها در این امر دخیل هستند به طوری که در موضوع آلودگی هوا سازمان‌های مختلفی نقش دارند و در زمینه تهیه‌ غذا و عرضه‌ آن به بازار سازمان استاندارد باید نقش خودش را به خوبی ایفا کند.
 
نایب رئیس انجمن سرطان ایران گفت: ما باید آگاهی مردم را افزایش دهیم مسئولان نیز باید بیشتر از گذشته بر سلامت مردم نظارت داشته باشند. برای کاهش آلودگی هوا باید بنزین‌های سالم به بازار عرضه‌ شوند.
 
وی اظهار کرد: زندگی صنعتی و ماشینی امروزی‌ و به طور کلی سبک زندگی ناسالم‌ سبب افزایش شیوع سرطان‌ در کشور شده است‌ البته سن نیز نقش مهمی در ابتلای افراد به سرطان دارد به طوری که هر چه سن بالاتر رود احتمال ابتلای افراد به سرطان‌ نیز بیشتر می‌شود اکنون هرم‌ سنی ما به طور کامل در حال تغییر است و ما به سمت میانسالی‌ و کهنسالی‌ پیش می‌رویم.
 
نائب رئیس انجمن سرطان ایران بیان کرد: در ایران شیوع سرطان آن طور که می‌گویند خیلی بالا نیست بیماران سرطانی در هر ۱۰۰ هزار نفر محاسبه می‌شوند و با محاسباتی‌ که سازمان بهداشت جهانی انجام داده است‌ ما در رده‌ چهارم قرار داریم‌ در این محاسبات‌ عدد یک بالاترین رده و عدد ۵ پایین‌ترین رده است‌.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13586 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر بازدید: 2188 ساعت: 9:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
9 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعمفراموش نكنید گ...

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت