صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید
پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلفی تقسیم میشوند که در زیر به بررسی یکی از آنها می پردازیم.
شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب
پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی آن به سه دسته ی کلی تقسیم می شود وانواع مختلف دیابت اندام و بافت های مختلف بدن را هدف قرار می دهد.
جشنواره غذایی هنرستان علم و هنر
پایان یافتن چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش
پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای گفت: عملیات چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش نسبت به سال گذشته، از باغ های چای شمال کشور پایان یافت.
تولید واکسن جدید طیور با تکیه بر دانش فنی
پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی شعبه جنوب کشور (شیراز) با اشاره به تولید واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال در سال جاری، گفت: این واکسن تاکنون در ایران تولید نشده و برای نخ . . .
وضعیت ذخایر و تولیدات کشاورزی کشور خوب است
پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی، وضعیت ذخایر و تولیدات کشاورزی کشور را خوب توصیف کرد.
۳۰درصد بازار وارداتی افغانستان در اختیار ایران/ آسیا مهمترین مقصد صادراتی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بازرگانی کشورهای آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت قاره آسیا را مهمترین بازار صادراتی ایران دانست و گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از کل بازار وارداتی کشوری چون افغانست . . .
صفحه 547 از 1747
اول
قبلی
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...
غذاهایی که دشمن روده اند
در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...
دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند
مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شستشوی میوهها چرا، چقدر، چگونه؟
از کودکی باید یاد گرفت که میوهها هم میتوانند به سادگی آلودگی و بیماریهای مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟
یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی
این میوهی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم میباشد و از ویتامینهای خانوادهی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بیبهره نیست.
خواص پای مرغ بیشمار بشناسید
عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک میکند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است