صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
بانوان
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب
پایگاه خبری لقمه: موارد بیماری کبد چرب غیر الکلی در حال افزایش است و این بیماری با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همراه است.
رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، به تشریح رایج ترین تقلبات غذایی در کشور پرداخت.
چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی
پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیان راهکارهایی برای کاهش مصرف نمک، قند و غذاهای چرب به عنوان عوامل تاثیرگذار بر سلامت بدن به ویژه سلامت قلب و عروق پرداخت.
تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟
پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب ایرانی، درباره تغذیه فصل پاییز با مزاج سرد و خشک، توضیحاتی داد.
آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی
پایگاه خبری لقمه: یکی از رژیم های لاغری و کاهش وزن که تنها یک هفته است، رژیم کانادایی نام دارد.
کاهش وزن با نفس عمیق!
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد راه های کاهش وزن به گفتگو پرداخت.
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند
پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص بیماریهای کلیه گفت: مردم از خوردن غذاهای پُرنمک که عامل آسیب به کلیهها و تشدید کننده فشارخون است، اجتناب کنند.
صفحه 1 از 14
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
فستفود به سبک کدبانو
اگر نگران سلامتیتان هستید باید کمی حواستان را جمع...
پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار
با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...
آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟
ماءالشعیر یکی از نوشیدنیهای معمول است که از جوانه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1
قبول است كه زندگیها مدرن بیحس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلیها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشیخورها میدانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید
هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروبها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید
آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد میشود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماریهای التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ اینكه میگویند پای مرغ باعث غضروفسازی میشود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآوردههای جانبی طیور را زیاد توصیه نمیكنند؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است