اسفناج تقویت کننده مغز


لقمه: اسفناج، بومی خاورمیانه، افغانستان و ترکیه است و از قرن یازدهم در سراسر جهان از این گیاه استفاده می شود.اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.

این گیاه روند کند شدن عملکرد مغز را به تاخیر می اندازد و ویتامین A موجود در آن برای حفظ سلامت چشم مفید است.

اسفناج غنی از فلاوانوئید، نوعی آنتی اکسیدان است که خطر بروز چندین نوع سرطان از جمله ریه، روده بزرگ، تخمدان و التهاب را کاهش می دهد.

یک وعده اسفناج ۴۰ درصد نیاز روزانه آهن بدن را تامین می کند.

کاراتینوئید موجود در آن، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد.

ویتامین K موجود در این گیاه برای پیش گیری از بروز پوکی استخوان لازم است.

میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم در این گیاه برای حفظ تعادل فشارخون لازم است. پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.

اسفناج نقش مهمی در تقویت و بازسازی پوست و پیش گیری از چین و چروک دارد. رنگدانه و فیتونیوترینت موجود در اسفناج از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت می کند.




کد: 1030 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 2607 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 چگونه رگهای بدن را پاکسازی کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 پیشگیری از دیابت با این سبزی پر خاصیت ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 سبزی‌ پرخاصیت برای بدن که نوعی اثر منفی بر مغز می گذارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
6 محصولات گیاهی سرشار از کلسیم که می توان جایگزین لبنیات کرد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
7 تنها مشتری اسفناج ایران را بشناسید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
8 قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
9 7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 10 نوع از سالم ترین سبزیجات بهاری و کم کالری را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
11 خانم‌ها برای عملکرد درست بدنتان از مصرف این مواد غذایی غافل نشوند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان‌های رژیمی چقدر رژیمی‌اند!؟ این روزها نان‌های رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاه‌دانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکت‌ها را تسخیر کرده‌اند.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
خوشمزه لاغر شوید! این‌که چه بخوریم تا لاغر شویم، یکی از سوالات مورد علاقه افراد چاق است.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.