افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند!


لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خوردن در الویت قرار دارد. همۀ امیدها حول ویتامین D می‌گردد. در واقع، یک مکمل با دُز ِ بالا 19% تا 23% خطر زمین خوردن را کاهش می‌دهد!

ویتامین D، ویتامینی برای جلوگیری از زمین خوردن افراد مسن

آیا امکان پیشگیری از زمین خوردگی با استفاده از مکمل های ویتامین D به آسانی ممکن است؟

افراد مسن: از زمین خوردن تا وابستگی
هر سال، یک سوم افراد 65 سال و بالاتر دچار زمین خوردگی می‌شوند. در حالی که این زمین خوردگی ها اغلب منتهی به استفاده از خدمات اورژانس، و حتی شکستگی و به خطر افتادن استقلال فردی می‌گردد.

همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خوردن در الویت قرار دارد. همۀ امیدها حول ویتامین D می‌گردد. در واقع، یک مکمل با دُز ِ بالا 19% تا 23% خطر زمین خوردن را کاهش می‌دهد!

ویتامین D نیروی عضلانی و تعادل را بهبود می‌بخشد
ویتامین D چه طور می‌تواند از زمین خوردن پیشگیری کند؟ این ویتامین تأثیر مستقیمی بر تودۀ ماهیچه ای دارد. در واقع، ماهیچه ها گیرنده های خاصی برای دریافت ویتامین D دارند. همچنین ویتامین D می‌تواند ماهیچه ها را تقویت کند، تعادل را بهبود بخشد و از زمین خوردن پیشگیری کند.

شاهد این ادعا این است که برخی محققان ثابت کرده اند افرادی که کمبود ویتامین D دارند، دچار ضعف ماهیچه ای می‌گردند. بالعکس، اگر آنها از یک مکمل ویتامین D، بهره ببرند، کارکرد عضلانی و تعادل شان بهتر خواهد شد. این تأثیر بستگی به دُز ویتامین D، دارد یعنی هر چه دُز ویتامین D در مکمل بیشتر باشد، بهبودی قابل توجه تر است. فواید مصرف این دارو خود را به شکل کاهش زمین خوردگی نشان می‌دهند.

باید بدانیم که دُز مناسب برای تأثیر گذاشتن چه قدر است. در همین تحقیقی که از آن یاد شد، گفته شده است، دُزهای بالا ضروری اند: چیزی بین 700 تا 1000 UI در روز.
با مصرف این دز و بنابر نوع ویتامین D مورد استفاده (کُلئوکالسیفرول، اگروکالسیفرول، 1 آلفا D، و غیره)، می‌توان به کاهش 19 تا 23 درصدی احتمال زمین خوردن افراد مسن، دست یافت.

در نتیجه، در هر سنی، در صورت کمبود قرار گرفتن در معرض نور خورشید (برای افراد مسن در دورۀ زمستان...)، مکمل ویتامین D، بسیار مفید خواهد بود. در نهایت دربارۀ دُز کافی و متناسب با میزان خطر برای شخص خودتان، با پزشک معالج تان صحبت کنید. به یاد داشته باشید که منابع غذایی بسیار قابل توجه اند، اما اثرگذاری آنها در این مورد کافی نیست.



نقل از :سیمرغ

کد: 1047 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۴ تير بازدید: 5997 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»