ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علمی تغذیه کودکان ایران، بر اهمیت مصرف ویتامین D، برای سنین مختلف جامعه تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی اکبر سیاری رئیس انجمن علمی تغذیه کودکان ایران در حاشیه مراسم اختتامیه هجدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان، با عنوان این مطلب که ۶۵ درصد مکمل‌ها در بازار کشور استاندارد هستند، گفت: توصیه ما به مردم، مصرف مکمل و ویتامین‌های ایرانی است.

 
وی با اشاره به اینکه از ۶ ماهگی قطره آهن برای کودک باید شروع شود، افزود: روزانه ۱۵ میلی گرم قطره آهن برای این کودکان کافی است. اما برای کودکانی که با وزن زیر ۲.۵ کیلوگرم، قطره آهن باید از ۲ ماهگی شروع شود.
 
سیاری ادامه داد: قطره آهن را باید در سنین ۲ تا ۶ سال، هر هفته ۳۰ میلی گرم در دوره سه ماهه خوراند.
 
وی افزود: ۷ تا ۱۴ سال، هفته‌ای ۶۰ میلی گرم به مدت ۳ ماه خورانده شود. در سنین ۱۵ تا ۱۹ سال هم، هفته‌ای ۶۰ میلی گرم در دوره ۴ ماهه خورانده شود.
 
سیاری گفت: زنان در سنین ۱۵ تا ۴۹ سال، هفته‌ای ۶۰ میلی گرم در دوره ۴ ماهه از قطره آهن استفاده کنند.
 
رئیس هجدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان، درباره مصرف ویتامین D نیز افزود: تا ۲ سالگی ۱۵۰۰ واحد و بعد از آن روزانه ۸۰۰ واحد مصرف شود.
 
وی گفت: اگر بخواهند ویتامین D با ۵۰ هزار واحد مصرف کنند، برای سنین ۲ تا ۱۲ سال هر ۲ ماه یک عدد، ۱۲ تا ۶۵ سال هر ماه یک عدد و افراد بالای ۶۵ سال نیز هر دو هفته یک قرص ویتامین D مصرف کنند.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15146 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 503 ساعت: 11:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
6 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
7 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
8 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
9 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  میان وعده های مناسب مدرسه با شروع فصل تحصیل و مدرسه دادن میان وعده های سالم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.