روش تهیه اسپاگتی با پنیر پارمسان


لقمه: اسپاگتی نوعی پاستا و یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که غالبا از خمیر سالومین که به صورت کشیده است، تهیه می‌شود.

مواد اولیه:
اسپاگتی                      یك بسته 500 گرم
گوشت چرخ‌كرده             200 گرم
پیاز                             دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگی               سه قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
جعفری                        به میزان لازم
پنیر پارمسان                  200 گرم


طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد كرده و در ماهی‌تابه با مقداری روغن سرخ می‌كنیم، گوشت چرخ‌كرده را اضافه كرده، نمك‌، فلفل و زردچوبه زده و تفت می‌دهیم. پس از سرخ شدن رب گوجه‌فرنگی را افزوده و كنار می‌گذاریم.

اسپاگتی را همانند ماكارونی پخته و آبكش می‌كنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و از مواد آماده شده روی آن می‌ریزیم و با جعفری خرد شده تزئین می‌كنیم. پنیر پارمسان را می‌توان جهت سرو كنار ظرف اسپاگتی قرار داد كه در صورت تمایل می‌توان روی اسپاگتی ریخت.




نكته: پس از جوش آمدن آب و قبل از ریختن اسپاگتی‌ها برای آن‌كه به هم نچسبند می‌توان از مقداری آبلیمو استفاده كرد.




کد: 1054 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۶ خرداد بازدید: 5503 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
4 روش تهیه اسپاگتی مارینارا ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
5 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
6 غذاهای پرطرفدار دنیا کدام غذاها هستند؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
7 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
8 روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle) ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
9 کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
10 روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
11 نکاتی درباره اسپاگتی سبز؛ غذایی خوشمزه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن برای اینکه شب‌ها خوب بخوابید لازم است که در عادت‌های غذایی‌تان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...
درمانی جالب برای آنهایی که در هنگام ورزش دچار تهوع می شوند دانشمندان به تازگی دریافته اند ، افرادی که در هنگام ورزش کردن دچار حالاتی مانند تهوع می شوند به دلیل اختلال در میزان قند و نمک خون آنها است.