تندرستی با نوشیدن آب گرم و لیمو ترش تازه


پایگاه خبری لقمه: نوشیدن فنجانی آب گرم با یک برش لیموی ترش تازه هنگام صبح برای تندرستی فواید زیادی به همراه دارد، اما باید مراقب دندان‌ها نیز بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فواید نوشیدن آب گرم و لیمو ترش، نوشیدن فنجانی آب گرم با یک برش لیموی ترش تازه هنگام صبح برای تندرستی فواید زیادی به همراه دارد، اما باید مراقب دندان‌ها نیز بود.

 

روز را با نوشیدن یک فنجان آب گرم همراه با آب لیموی تازه آغاز کردن، نسخه‌ای سنتی برای تغذیه‌ی سالم است و فواید زیادی برای تندرستی به همراه دارد. این نوشیدنی دستگاه گوارش را فعال و جگر را پاکیزه می‌کند.

 

آب لیمو همچنین به دلیل داشتن ویتامین ث، سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند. همچنین اگر بدن کسی دچار اختلال مزمن در تعادل اسید ـ باز باشد، آب لیمو به بازگرداندن این تعادل و ثبات آن یاری می‌رساند.

 

آب لیمو خاصیت سم‌زدایی نیز دارد و بطور طبیعی جزو مواد پیشاب‌زا یا ادرارآور است و همین خاصیت سبب می‌شود که به بدن کمک کند تا مایعات و زهرابه‌ها (توکسین‌ها) را دفع کند.خاصیت دیگر آب لیمو شاداب و مرطوب نگه‌داشتن پوست است.

 

خلاصه آب یک نیمه لیموی ترش در بامداد هر روز بسیار سودمند است. فقط از آن جهت که لیمو ترش یکی از اسیدی‌ترین مرکبات است و محیط دهان را اسیدی می‌کند، برای محافظت از دندان‌ها باید پس از نوشیدن، دهان را با آب شستشو داد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10569 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 2050 ساعت: 11:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پایین‌ترین هزینه ماهانه یک خانواده 5 نفره چقدر است؟ در سالهای اخیر که معجزات هزاره سوم پولهای نفت کشور را با شعبده بازی و شامورتی بازی غیب کرده و تحریم را بر سر ملت ریخته اند، مهمانی ناخوانده به نام گرسنگی به خانه های اقشاری از مردم راه یافته است. اکنون هربار که به مغازهای پا میگذاری، گرسنه ای سر میرسد و از تو تقاضا میکند برایش تکه ای پنیر یا قالبی کره یا بسته ای نان بخری. هرچقدر هم در گوش ما بخوانند که این گدایان ثروتمندند و حقه بازند و زیر پوشش باندهای مافیایی فعالیت میکنند، به خرج ما نمیرود چون ما با چشم میبینیم که از سال 84 تا 92 ما که ما باشیم و شغل داریم و سر هر ماه حقوقی به حساب مان ریخته میشود، در خرج زندگی لنگ میزنیم...
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.