معاون بهداشتی وزارت بهداشت: سنگک بهترین نان سنتی


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی وزارت بهداشت از نان سنگک به عنوان بهترین نان به لحاظ دارا بودن نمک کافی نام برد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر علی اکبر سیاری عصر چهارشنبه در اولین همایش «نان سالم» گفت: ۴۵ درصد پروتئین و در فقرا تا ۶۰ درصد پروتئین از نان تامین می شود.

 

وی با اعلام اینکه ۸۰ درصد آهن بدن و ۳۰ درصد کلسیم از نان تامین می شود، افزود: ایرانی ها روزانه ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک می خورند که بیشترین میزان آن از طریق مصرف نان است.

 

سیاری با اعلام اینکه نان سنگک یک گرم نمک به ازای ۱۰۰ گرم نان دارد، گفت: در ۹۹ درصد موارد، نان سنگک از نظر میزان نمک بهتر از سایر نان های سنتی است.

 

به گفته معاون وزیر بهداشت در نان های بربری این میزان تا ۷۶ درصد و در لواش ۷۴ درصد و همچنین نان تافتون ۵۹ درصد به لحاظ میزان نمک استانداردها رعایت می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه نمک زیاد فشار خون ایجاد کند، اظهار داشت: ۹ میلیون ایرانی در حال حاضر فشار خون دارند که متاسفانه این عارضه هیچ علامتی ندارد و موقعی خبردار می شویم که فشار خون داریم که سکته کرده ایم.

 

معاون وزیر بهداشت بر کاهش میزان نمک در پخت نان تاکید کرد کرد و گفت: در سال ۷۶ آرد را با آهن و اسیدفولیک غنی کردیم و باعث شد میزان کمبود آهن در خانم های سن بارداری به ۱۴ درصد برسد در حالی که این میزان در آمریکا ۱۷، فرانسه ۲۵ و در ترکیه ۳۰ درصد است. بنابراین اقدامات ما توانسته نتیجه خوبی به همراه داشته باشد.

 

سیاری با تاکید بر اینکه نانوایی ها نمی بایست از جوهر قند استفاده کنند افزود: جوهر قند منجر به دیابت و سرطان می شود و نمی بایست در پخت نان استفاده شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10712 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي بازدید: 1757 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
3 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
8 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
این روغن برای سرخ کردن نیست! برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.