طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای


پایگاه خبری لقمه: پیاز سوخاری در کنار غذاها برای تزیین بکار می رود که به غذا طعم می دهد و اشتهای انسان را به خوردن غذا زیاد می کند بخصوص اگر پیاز سوخاری حلقه ای در کنار میگو و غذاهای گوشتی استفاده شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پیاز سوخاری در کنار غذاها برای تزیین بکار می رود که به غذا طعم می دهد و اشتهای انسان را به خوردن غذا زیاد می کند بخصوص اگر پیاز سوخاری حلقه ای در کنار میگو و غذاهای گوشتی استفاده شود. در این آموزش به سادگی می‌توانید پیاز حلقه ای سوخاری (Onion ring)، درست کنید.

طرزتهیه پیاز سوخاری


مواد لازم:
 
پیاز 5 عدد 
jخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
نمک 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
آرد سفید و آرد سوخاری به مقدار لازم 
 
 
 
طرز تهیه: 
 
پیاز ها را بصورت حلقه ای خرد کنید ، سعی کنید حلقه ها زیاد نازک نباشند.
 
در این فاصله مواد را مخلوط کنید. داخل یک کاسه  شیر ، آرد سفید ، پودر دارچین ، نمک و پودر سیر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید تا به غلظتی مانند ماست برسد.
 
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. آرد سوخاری را در کاسه ای کنار دست تان قرار دهید.
 
پیازها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید. سپس به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ نمائید. پس از اینکه طلایی شد خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود. سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :ایران کوک

کد: 11070 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 2830 ساعت: 1:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
3 آموزش مرحله به مرحله تهیه «ذرت کره ای با فویل» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
4 دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
5 طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
7 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
9 کاپ کیک تمام شکلاتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
10 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
ناهارهای سرکاری! به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.