رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه


پایگاه خبری لقمه: یکی دو لیوان عدس بریزید تو سینی و با دقت پاک کنید، حتی تو عدس‌های بسته‌بندی شده سنگ‌ریزه‌هایی پیدا می‌شه که ظاهرشون مثل سنگ و باطن‌شون یه جور فولاد دندان‌شکنه. احتمال این وجود داره که کارگذاشتن این سنگ‌نماها کار دندون‌پزشکا باشه. بگذریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حالا عدسا‌ها رو بریزید تو یه قابلمه نسبتا بزرگ و هفت هشت لیوان آب بریزد توش و بذارید بپزه. عدس اگر ۱۰ سال تو انبار مغازه نمونده باشه نیم ساعته می‌پزه. حالا یه دونه پیاز متوسط رو نگینی (حبه) کنید و بریزید توش، نصف لیوان هم برنج بریزید توش، زردچوبه رو یه کمی بیشتر از حدی که برای غذاهای معمول می‌ریزید، اضافه کنید. فلفل سیاه رو هم همینطور. حتما خودتون قبل از اینکه بگم نمک رو ریختید. حالا اندازه یه لیوان گشنیز خرد شده به این ترکیب اضافه کنید و بذارید تا موقعی که برنجا له شدن و لعاب دادن بپزه. تو این مدت یکی دو بار درست و حسابی غذا رو هم بزنید که ته نگیره.

 
 
تو این مدت ممکنه شما، یا مهمونتون از بوی اشتهاآور غذا دیوانه شده باشید، اما به خودتون مسلط باشید و یه ذره دیگه گشنیز خرد کنید.
 
 
حالا که غذا آماده شده اونو تو یه ظرف خوشگل بریزید، روش یه کمی گشنیز خام و اگر خودتون دوست دارید گلپر بپاشید. می‌تونید این عدسی رو با لیموترش و روغن زیتون بخورید ولی چاشنی این غذا تو ورژن ترکی‌ش فلفل سیاه زیاده. به جای پیازهای نگینی هم همون اول که عدس رو می‌پزن، پیازهای خیلی کوچولو رو همونطوری درسته می‌ندازن تو غذا. در واقع “شیله” یه جور سوپ سرماخوردگیه، که خیلی هم خوشمزه است. اما این ورژنی که بالا گفتم خیلی از اون خوشمزه‌تره و اصلا هم یاد بیماری و این چیزا نمی‌افتین.
 
 
یکی از چیزایی که می‌تونید سرخود به این ترکیب اضافه کنید سیب‌زمینی حبه شده است. من نگفتم که اگر به ذهنتون رسید احساس خلاق بودن بیشتری بهتون دست بده. اگر می‌خواهید سیب‌زمینی رو هم تو این عدسی داشته باشید، ۱۰ دقیقه‌ای قبل از اضافه کردن برنج سیب‌زمینی‌های خرد شده رو بریزید تو قابلمه. 
 
 
 
اگر برای تزئین عدسی از آویشن استفاده نکرده اید حتما اینو هم امتحان کنید. ترکیب بوی عدسی و آویشن خیلی خوبه.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :rangirangi

کد: 11686 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور بازدید: 3028 ساعت: 11:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشگیری از آب مروارید با این فرمول غذایی ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
2 اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
3 درباره مزاج جوش های صورت چه می‌دانید؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
4 صبحانه‌هایی که آدم را خوش اخلاق می‌کنند ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
5 بهترین غذاهای وعده سحری ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير
6 خوراک دال مناسب برای دختران و زنان! ۱۳۹۲ چهارشنبه ۵ تير
7 بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد
8 میان وعده‌های سالم برای کارمندان ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
9 20 بخورید، 20 بگیرید ۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير
10 تغذیه مناسب زمان امتحانات ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.