زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: امسال با صدور مجوز به تعداد ۱۰۰مورد و برای ۲۳۷۰۰ کلنی زنبور عسل، زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از  اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران پیمان شفیعی با بیان اینکه امسال با صدور مجوز به تعداد ۱۰۰ مورد و برای ۲۳۷۰۰ کلنی زنبور عسل، زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند، افزود: با هدف پرورش زنبور و تولید عسل و به منظور بهره برداری بهینه و اصولی از ظرفیت‌های عرصه‌های مرتعی لار این ساماندهی انجام شد که این اقدام خود عامل بازدارنده‌ای در جلوگیری از تخریب مراتع و حفظ تنوع زیستی به شمار می‌رود.

 
وی اظهار داشت: برای ساماندهی زنبورداران در مراتع لار، کارشناسانی از این اداره کل و جهادکشاورزی استان تهران از کل این مراتع بازدید به عمل آوردند و هر سامان عرفی را بر اساس وضعیت پوشش گیاهی، تراکم گیاهان گلدار و شهددار، وضعیت منابع آب، راه‌های دسترسی و ... برای استقرار کلنی‌ها مکان یابی و جانمایی کردند.
 
براساس این گزارش، وسعت مراتع حوزه سد لار بیش از ۷۳ هزار هکتار است که با توجه به تنوع گیاهی و شرایط اقلیمی، این منطقه قطب مهمی برای پرورش زنبور و تولید عسل به شمار می‌آید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11110 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2628 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
2 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
3 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
4 ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
5 برند ترکیه روی عسل آذربایجان غربی/صادرات ۲۶۰ تن عسل ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
6 بیراهه رفتن واردات ملکه زنبور عسل زنبورداران را بی خانمان کرد ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
7 هجوم عسل‌های غیر استاندارد در بازار ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد
8 بازار صادرات عسل ایرانی از دست رفت ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
9 افت شدید تولید عسل به دلیل خشک شدن شهد گل‌ها ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور
10 کاهش تولید عسل به دلیل شرایط نامساعد جوی ۱۳۹۲ جمعه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟