افت شدید تولید عسل به دلیل خشک شدن شهد گل‌ها


مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران از افت شدید تولید عسل به 20 هزار تن در سال جاری خبر داد و گفت: به دلیل شرایط نامناسب اقلیمی و وجود ریزگردها منابع شهدی خشک شده‌اند و میانگین برداشت عسل از 10 کیلوگرم در هر کندو به سه کیلوگرم کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، عفت رییسی سرحدی اظهارکرد: برداشت اول از زنبورستان‌های کشور به پایان رسید و بر اساس آمارهای جمع‌آروی شده 15 هزار تن عسل تولید شده است که هزینه‌های تولید زنبورداران به مراتب افزایش خواهد یافت.

وی افزود: سرانه مصرف عسل در کشور 600 گرم است که با توجه به موجودی عسل تولیدی سال‌های گذشته نگرانی بابت تامین نیاز داخلی کشور نیست اما جایگاه صنعت زنبورداری باید همانند کشورهای پیشرفته تغییر کند چراکه این صنعت یکی از عوامل اصلی در افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی و باغی است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران تاکید کرد: تاکنون شرایط سختی برای زنبورداران وجود داشته چراکه به دلیل کاهش بارش برف در سال گذشته، گرمای شدید از ابتدای سال تاکنون و وجود ریزگردها منابع شهدی خشک شده‌اند و میزان برداشت از زنبورستان‌ها به شدت کاهش یافته است.

به گفته رییسی سال گذشته بیش از 53 هزار تن عسل از حدود پنج میلیون و 400 هزار کندو برداشت شد که میانگین برداشت از هر کندو 10 کیلوگرم بود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5185 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور بازدید: 3166 ساعت: 9:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.