ارتباط دارچین با غذای چرب چیست؟


پایگاه خبری لقمه: دارچین یکی از ادویه جات خوش عطر و طعمی است که از آن در غذاهای مختلف استفاده می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این ادویه خوش عطر فواید بسیاری برای سلامت ما به همراه خواهد داشت. به گفته محققان، دارچین با فعال کردن آنتی اکسیدان ها و سیستم های ضد التهابی و نیز کند کردن روند ذخیره چربی، آسیب های ناشی از غذاهای چرب را می کاهد.

 
محققان علوم پزشکی در انجمن قلب آمریکا اعلام کردند مصرف دارچین، آسیب های ناشی از غذای پرچرب را کاهش می دهد.به گفته محققان، دارچین با فعال کردن آنتی اکسیدان ها و سیستم های ضد التهابی و نیز کند کردن روند ذخیره چربی، از آسیب های غذاهای چرب می کاهد.
 
محققان این نتایج را از مطالعه روی موش های آزمایشگاهی کسب کردند.محققان بر این باورند که ممکن است با مصرف دارچین، به خصوص در افراد چاق، خطر بروز آسیب های ناشی از مصرف چربی در آنها کاهش یابد.
 
عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما ، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11120 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2935 ساعت: 12:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
2 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
3 مصرف دارچین با چاقی مقابله می کند ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
4 رابطه‌ی مصرف دارچین و تناسب اندام ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 سیب رنده شده با دارچین با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
6 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 کنترل قند خون و دیابت با مصرف این ادویه ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
8 70 نکته و ترفند مهم آشپزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
9 دارچین با دیابت نوع 2 چه ارتباطی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 کاهش مضرات رژیم غذایی پرچرب با مصرف دارچین ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه سالم با ارزانترین خوردنی‌ها وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است و قند برخی از آب‌میوه‌های موجود در سوپرمارکت‌ها بیشتر از قند نوشابه‌ها است.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.