کشت دیم مکانیزه می‌شود


پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی بر خاک ورزی حفاظتی پایدار، افزایش بهره وری در کشت دیم، مصرف بذر مناسب و کمک به کم آبی از طریق توسعه مکانیزاسیون تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی،  عباس کشاورز امروز در نشست فنی و تخصصی برنامه ریزی مکانیزاسیون کشاورزی کشور که در کرج برگزار شد، گفت: تا چند سال دیگر نباید خاک ورزی به جز در مورد محصولات سیب زمینی و چغندرقند داشته باشیم.

 
وی افزود: خاک ورزی از مشکلات حوزه زراعی است که بخشی از آن به مدیریت خاک و برنامه های تناوب و بخشی دیگر به مکانیزاسیون بر می گردد.
 
کشاورز با بیان این که مساله خاک ورزی فقط به عهده دولتی ها نیست، از بخش خصوصی خواست خاک ورزی حفاظتی پایدار را جدی بگیرند و تولیدات خود را با تنوع بیشتری همراه کنند.
 
وی در عین حال به مکانیزاسیون دیم نیز اشاره کرد و خواستار معرفی تکنولوژی های جدید از سوی تولید کنندگان در این حوزه به منظور افزایش بهره وری شد.
 
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی افزود: ما باید بهره وری کشت دیم را به لحاظ اجتماعی و اقتصادی با کمک مکانیزاسیون افزایش دهیم زیرا کشاورزان دیم در معرض شکنندگی هستند.
 
وی تصریح کرد: با کشت مستقیم دیم به کمک مکانیزاسیون، تحول زیادی در تولید ایجاد می شود.
 
کشاورز در ادامه مصرف بذر در اراضی کشاورزی کشور به غیر از شالیزارهای برنج که با نشاکاری انجام می شود بالا دانست و اذعان داشت: ما به کارنده های بذر مناسب احتیاج داریم.
 
وی با بیان این که در زمینه مکانیزاسیون باغبانی یک خلاء در کشور وجود دارد، گفت: برای کاهش قیمت میوه، مکانیزاسیون باغبانی نیز باید توسعه یابد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی، نقش مکانیزاسیون در صرفه جویی مصرف آب را مهم دانست و اظهار داشت: همه کسانی که در بخش کشاورزی فعال هستند باید به مشکل کم آبی کمک کنند.
 
وی ساماندهی و ایجاد ساختار برای مکانیزاسیون کشاورزی را به منظور تولید پایدار ضروری خواند و از بخش خصوصی فعال در این حوزه خواست دولت را همراهی کنند.
 
کشاورز تصریح کرد: انتظار ما از مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی این است که برای هر محصول در هر منطقه و هر شرایطی ساختار مکانیزاسیون تعریف شود.
 
وی گفت: ما علاوه بر حمایت از تجهیز ناوگان ماشین های کشاورزی به یک برنامه دقیق و مناسب اقتصادی و اجتماعی نیاز داریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11188 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 2294 ساعت: 11:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ۸۵ درصد کاشت گندم و جو در کشور مکانیزه انجام می‌شود ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
3 گام‌های ایران به سوی کشاورزی مکانیزه ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
4 مکانیزه بودن ۵ تا ۱۰ درصد عملیات برداشت محصولات باغبانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
5 ضرورت حمایت دولتی از حوزه کشاورزی/مکانیزه کردن سیستم آبیاری مزارع ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
6 مکانیزه شدن برداشت برنج در استان های گیلان و مازندران ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
7 دلایل بالا بودن ضایعات کشاورزی در ایران چیست؟ ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
8 برداشت مکانیزه برنج در سطح 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
9 مکانیزه نبودن برداشت برنج و دستمزد 70 هزار تومانی کارگران ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور
10 85 درصد پسته ایران در کرمان تولید می شود ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.