پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد


پایگاه خبری لقمه: بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شد مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.

 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد
بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.
پنیرهای خارجی غیراستاندارد درتهران شناسایی شدبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  مسلم بیات مدیر کل استاندارد استان تهران، گفت: در جریان بازرسی‌های بازرسان استاندارد از فرآورده‌های غذایی مراکز عرضه و مراکز خرید لوکس شهر تهران، هفت نمونه پنیر وارداتی از این مراکز نمونه‌برداری و آزمون شد که در نتایج آزمون‌های استاندارد، دو برند پنیر ازکشورهای امارات و ایتالیا مغایر استاندارد تشخیص داده ‌شد.
 
بیات تشریح کرد: پنیر پروسس ورقه‌ای از کشور امارات با نام تجارتی PUCK CO در آزمون استرول مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
همچنین پنیر موزارلا (پنیرپیتزا) ساخت کشور ایتالیا با نام تجارتی PERFECT ITALIANO در آزمون میکروبیولوژی مردود و غیراستاندارد اعلام شد.
 
 
وی با اشاره بر توقیف پنیرهای مذکور در یکی از مراکز خرید لوکس شمال شهر تهران، از عموم مردم خواست در مصرف مواد غذایی وارداتی نهایت دقت و احتیاط را رعایت کنند.
 
 
بیات در پایان یادآور شد: آزمون‌های معمول استاندارد برای این فراورده‌ها شامل آزمون استرول، فیزیکو شیمیایی، آفلاتوکسین و میکروبیولوژی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11190 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 2420 ساعت: 12:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 چگونه پنیر سالم را انتخاب کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
3 در هوای گرم چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
4 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
5 حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد
6 طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
7 با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ بهمن
8 دستور تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر کممبر ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
9 شرکت فرآورده های لبنی کاله ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
10 همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.