صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
ارسال به دوست
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت بهداشت
>
تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ
تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ماجرای پنیرهای لاکچری که با شیر الاغ تولید میشود، توضیحاتی داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص ادعای مطرح شده در خصوص پنیرهای گران قیمت تولید شده از شیر الاغ توضیح داد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه ادعای مطرح شده در برخی رسانهها مبنی بر تهیه پنیرهای گرانقیمت از شیر الاغ در کشور مستند نیست، از رسانهها خواست قبل از پرداختن به موضوعات چالش برانگیز، از حوزههای تخصصی مرتبط، صحت و سقم موضوع را بررسی کنند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده از اداره کل فراوردههای غذایی، به رغم تنوع در تولید انواع و اقسام پنیرهای پاستوریزه با کیفیت بالای جهانی، هیچ مجوزی مبنی بر تولید پنیر از شیر الاغ حتی با ادعای درمانی از این حوزه صادر نشده و موضوع از اساس باطل بوده و ممکن است بر مبنای یک بی دقتی در نگارش از سوی منبع نخست خبر باشد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15538
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
بازدید:
482
ساعت:
5:46 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2
تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزهگر
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
3
طرز تهیه بیسکویت پنیری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4
ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5
نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6
پاستای هویج و پنیر ریکوتا
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7
آب ماست به جای شیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10
طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...
درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند
یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این که درمان سرماخ...
سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی
علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
5 دلیل خوب برای مصرف نان
نان برکت سفرهها و پایه و اساس تغذیهی ما را تشکیل میدهد و مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
پایگاه خبری لقمه: یکی از لذتهای هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستورانهای خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستورانهای رنگارنگ یافتن بهترین رستورانها برای مسافران غریب کار چندان سادهای نیست. با استفاده از این راهنماها و روشها، احتمالاً میتوانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربهی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
تولید دانههای روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است
پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانههای روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانههای روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
بیمیلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان میشود؟
در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیتهای سنگین مانند روابط زناشویی زوجها باید دستكم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است