طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار


پنیر برشته در گیلان همراه با کته به عنوان غذای محلی صرف می شود.

مواد اولیه:

پنیر لیقوان 250 گرم

تخم‌مرغ یك عدد

روغن و زردچوبه به میزان لازم

شوید خشك یا تازه خردشده به میزان لازم



طرز تهیه

پنیر را با دست ریز كرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت می‌دهیم. شوید خشك را به صورت پودر درآورده و با تخم‌مرغ به مواد افزوده و هم می‌زنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و می‌توانیم آن را همراه با برنج كته سرو نماییم.


نكـته: در این غذا شوید خشك طعم بهتری دارد.

برای صرفه‌جویی و طعم بهتر غذا، می‌توان از پنیر‌های خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4456 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد بازدید: 4711 ساعت: 3:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
4 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
5 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
11 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فرمول بستنی چیست؟ تابستان که می‌شود، سرانه مصرف خوراكی‌هایی مانند بس...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت