پرداخت 2773 میلیارد ریال کمک دولت به باغداران خسارت دیده مازندران


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: درپی بارش برف و یخبندان اول آذرماه پارسال که به حدود 30 درصد از باغهای مرکبات استان خسارت جدی وارد شد، دولت درقالب هفت بسته حمایتی 2 هزارو 773 میلیارد ریال به خسارت دیدگان کمک کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بارش برف و کاهش دمای بی سابقه هوا به 15 تا 17 درجه زیر صفر در مازندران در اوایل آذرماه سال پیش که مصادف با برداشت مرکبات بود سبب از بین رفتن نیمی از سردرختی باغداران و بخش عمده باغ های مرکبات و کیوی این خطه شمال کشور شد.

در پی این خسارت با بررسی های کارشناسی دولت با هدف تنظیم بازار مرکبات و کمک به باغداران هفت بسته حمایتی در نظر گرفته بود که تمام هفت مورد عملیاتی و اجرایی شده است.
دلاور حیدر پور روز یکشنبه در گفت و گویی ضمن تکذیب ادعای برخی از رسانه ها مبنی بر پرداخت نشدن خسارت باغداران شمال کشور افزود: در پی خسارت سرمازدگی به باغ های استان 300 میلیارد ریال کمک بلاعوض که برای خرید و امحای 131 هزارتن پرتقال غیرقابل مصرف استان مازندران اختصاص یافت.
 
وی اضافه کرد: این مبلغ به حساب 53 هزار و 191 باغدار خسارت دیده واریز شده است.
وی همچنین اضافه کرد: 240 میلیارد ریال نیز از محل صندوق بیمه کشاورزی بابت غرامت باغداران خسارت دیده به حساب باغداران واریز شد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران یکی دیگر از هفت بسته حمایتی دولت به باغداران خسارت دیده را تسهیلات با سود 10 درصد عنوان کرد و بیان داشت: مبلغ 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی با سود 10 درصد به عاملیت بانک کشاورزی به باغداران خسارت دیده، سورتینگ داران و سایر فعالان کشاورزی مازندران اختصاص یافته که تاکنون 480 میلیارد ریال به شش هزار و 828 باغدار خسارت دیده پرداخت شده و این روند همچنان ادامه دارد.
 
حیدر پور به خرید تضمینی انواع پرتقال به لحاظ درجه بندی تحت عنوان کمک به باغداران اشاره کرد و گفت: 233 میلیارد ریال برای خرید تضمینی 42 هزار و 690 تن پرتقال و مبلغ 200 میلیارد ریال برای خرید توافقی 12 هزار و 731 تن از سوی دولت تخصیص یافته و به حساب باغداران واریز شده است.
سالانه حدود 2میلیون و 500هزار تن مرکبات از 110 هزار هکتار باغ در مازندران برداشت می شود. مازندران حدود 460 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که معادل 160هزار هکتار ان باغ های مرکبات و سیاه ریشه است .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 11250 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 2544 ساعت: 12:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 درخواست کشاورزان و باغداران لومان دماوند از دادگستری تهران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
3 آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
4 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
5 راه اندازی گلخانه های شهری نیاز به تغییر کاربری ندارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
6 خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه از باغداران ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
8 واکنش به واردات احتمالی کیوی/ما نیاز منطقه راتامین می‌کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
9 تولید بیش از ۲ هزارتن انار درژیوار پرجمعیت ترین روستای اورامان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 سیب‌هایی که روی دست باغداران آذربایجان غربی ماند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 مردم مرکبات نارس نخرند /استفاده از رنگ های غیرمجاز برای سلامت بدن مضر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.
اسم واقعی و درست شب یلدا چیست؟+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: یلدا برگرفته از واژه ای سریانی است و این شب در منابع دیگر فارسی، نام دیگری دارد.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.