خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه از باغداران


پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به کاهش شدید نرخ سیب درختی صنعتی در بازار، سازمان تعاون روستایی اقدام به خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه به قیمت 298 تومان از باغداران کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین صفایی رییس سازمان تعاون روستایی در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت خرید تضمینی سیب درختی اظهار کرد:  با توجه به ریزش سیب در باغات شمال غرب استان آذربایجان غربی، نرخ محصول به شدت کاهش یافت که ورود سازمان تعاونی روستایی جهت خرید و جلوگیری از افت روز افزون نرخ سیب، اقدام مثبت تلقی می شود.

 
وی افزود: امسال بیش از 40 هزارتن سیب صنعتی با قیمت هر کیلو 298 تومان از کشاورزان خریداری شد که بعد از اعلام قیمت تضمینی، مابه التفاوت آن به کشاورزان پرداخت خواهد شد.
 
صفایی با اشاره به اینکه قبل از خرید تضمینی سیب از سوی سازمان تعاون روستایی، نرخ هر کیلو محصول به  190  تومان در بازار رسیده بود، بیان کرد: همه ساله به طور معمول 20 تا 25 درصد سیب درختی ریزش دارد که امسال به سبب تغییر دما و حجم بالای تولید، این میزان افزایش یافت که  به منظور حمایت از کشاورزان، سازمان تعاون روستایی به سرعت وارد میدان شد تا با خرید تضمینی محصول از زیان کشاورزان جلوگیری کند.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این سوال که در سال های گذشته خرید تضمینی سیب از سوی سازمان تعاون روستایی صورت گرفته است، اذعان کرد: در دو سال قبل، سازمان تعاون روستایی به طور محدود اقدام به خرید تضمینی سیب درختی از باغداران کرد اما امسال به سبب حجم بالای تولید و ریزش محصول، به میزان عرضه سیب از سوی کشاورزان امکان خرید فراهم شد.
 
رییس سازمان تعاون روستایی درپایان تصریح کرد:  با وجود آنکه کارخانه های کنستانتره در فصل برداشت، خود اقدام به خرید سیب صنعتی درجه سه از باغداران می کنند، اما امسال سازمان تعاون روستایی با تعدادی از کارخانه ها به سبب افت شدید قیمت، اقدام به انعقاد قرارداد و انتقال سیب به سردخانه ها و تبدیل کنستانتره و آبمیوه جهت صادرات کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13698 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2432 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
8 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.