خوردن چای یا قهوه در هواپیما ممنوع


پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند که آب مصرفی در چای و قهوه به دلیل اینکه در منبع آب هواپیما که اغلب استریل نمی شود نگهداری می شود حاوی انواع باکتری است و باید از آب بطری استفاده کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بسیاری از شما سفر با هواپیما را تجربه کرده اید و با بوی خاص و گردش هوای کم در این وسیله نقلیه غول پیکر آشنا هستید.

نوشیدن چای یا قهوه یکی از کار‌های آرام بخش و معمول در سفر با هواپیما محسوب می‌شود و بسیاری حال خوشی با نوشیدن این نوشیدنی‌ها بدست می‌آورند، اما گزارش‌های مسئولان پرواز و امتناع خدمه پرواز از نوشیدن نوشیدنی های گرم در هواپیما نشان از یک راز در سلامت آب های موجود این وسیله نقلیه است.
 
بسیاری از افراد به سلامت چای و قهوه به دلیل آنکه آب گرم در آن‌ها استفاه می‌شود اعتماد می‌کنند، اما باید بدانید که در بسیاری از هواپیما‌ها از بطری استفاده نمی‌شود و آب مصرفی برای چای و قهوه از یک شیر که به منبع آب هواپیما متصل است تامین می‌شود و به همین دلیل امکان به خطر افتادن سلامت بدن در سفرهای هوایی وجود دارد.
 
در سال ۲۰۰۴، آژانس حفاظت محیط زیست آمریکا (EPA) گزارشی را درباره سلامت آب‌های هواپیما منتشر کرد که نشان می‌داد نمونه‌های گرفته شده از ۱۵۸ هواپیما ۱۳ درصد حاوی باکتری‌هایی بودند که در دستگاه گوارش حیوانات و انسان وزباله‌های انسانی یافت می‌شوند.
علاوه بر این محققان در ۲ هواپیما از 158 مورد باکتری خطرناک اشرشیا کلی را مشاهده کردند و بر اساس نتایج این مطالعه در آمریکا از هر هشت هواپیما تنها یک مورد آب استاندارد و سالم برای مصرف دارند.
 
بر اساس گزارش حفاظت محیط آمریکا اغلب هواپیما‌ها از یک منبع تمیز برای آب آشامیدنی استفاده نمی‌کنند.
به گفته دکتر سدریک اسپاک متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه بیلور، سیستم ایمنی سالم بدن می‌تواند با باکتری‌ها زیادی مبارزه کند همچنین هیچ آب شیرینی به طور کامل استریل نیست و آب مصرفی در هواپیما نیز از این قاعده مستثنی نیست.
 
یکی از نکات مهم در مسافرت های هوایی مقابله با کم آبی بدن است به همین دلیل ما توصیه می‌کنیم که افراد سالم در طول سفر با هواپیما در صورت وجود بطری آب حتما از آب معدنی بطری مصر ف کنند و از درخواست چای یا قهوه گرم اجتناب کنند تا سلامت بدن در سفرهای هوایی حفظ شود اما اگر آب بطری موجود نبود مصرف آب هواپیما برای افراد سالم در برابر خطر کم آبی ناچیز است اما در صورتی که فردی سیستم ایمنی ضعیفی دارد و در گروه‌های سنی حساس مانند نوزادان بهتر است مایعات بدن خود را در طول پرواز فقط از طریق مصرف آب بطری‌ یا آب میوه تامین کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11498 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2741 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
9 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
11 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانه‌ای و اعلام نشد.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی پایگاه خبری لقمه: معمولا جذابیت ها و زیبایی های جشن یلدا بیشتر مورد توجه است اما این مناسبت همچون سایر آداب و رسوم زیبای ایرانی ابعاد دیگری هم دارد که از آن جمله می توان اثرش بر امنیت شغلی بخشی از کشاورزان ایرانی را هم ذکر کرد.