سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان


پایگاه خبری لقمه: نودالیت، غذایی محبوب برای کودکان است اما امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سالاد خوشمزه با نودالیت آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی سالاد نودالیت، با ما همراه باشید.سالاد نودالیت، شیک و لذیذ

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نودالیت، غذایی محبوب برای کودکان است اما  امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سالاد خوشمزه با نودالیت آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی سالاد نودالیت، با ما همراه باشید.

 
طرز تهیه سالاد نودالیت

مواد لازم:
 
نودالیت: 500 گرم
سویاسس: یک چهارم پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
آب: دو قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه‌ی رنده شده: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
 
مواد لازم برای مایه‌ی تخم مرغی:
 
تخم مرغ زده شده: 2 عدد
شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
روغن: یک قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای تزیین سالاد:
 
هویج خلالی شده یا رنده شده: 1 عدد
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: 2 عدد
خیار خلالی شده: 2 عدد
ژامبن خرد شده: نصف پیمانه
تخم مرغ پخته شده و حلقه حلقه شده: 1 عدد
 
طرز تهیه:
 
در ظرفی مناسب، سویا سس، شکر، سرکه، آب، زنجبیل و فلفل قرمز را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و داخل یخچال قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی مایه‌ی تخم مرغ، تخم مرغ را به همراه شکر و نمک خوب مخلوط می‌کنیم. روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم و مایه‌ی تخم مرغی را داخل آن می‌ریزیم. وقتی یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را نیز سرخ می‌کنیم سپس آن را کناری قرار می‌دهیم تا خنک شود.
 
وقتی مایه‌ی تخم مرغی خنک شد، آن را برش‌های نازکی می‌دهیم. نودالیت را با توجه به دستور روی پاکت آن، آماده کرده و آبکش می‌کنیم سپس آن را کف ظرف سرو سالاد می‌ریزیم. سس آماده شده را به نودالیت اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. حالا با تخم مرغ و موادی که در بالا برای تزیین گفته شد، مانند تصویر فوق، سالاد را تزیین می‌کنیم.
 
منبع: atyabtabkha

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تابناک باتو

کد: 11750 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 2541 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.