ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی


پایگاه خبری لقمه: ماهی یکی از این نوع غذاهای دریایی است که در اندازه ها و نژادها و طعم های مختلفی وجود دارد اما برای تهیه ان همیشه مشکلاتی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، غذاهای دریایی یکی از بهترین نوع غذاها هستند که به دلیل سالم و مقوی بودن، طرفداران بسیار زیادی در تمام دنیا دارد.

ماهی یکی از این نوع غذاهای دریایی است که در اندازه ها و نژادها و طعم های مختلفی وجود دارد اما یکی از مشکلاتی که همواره غذاهای دریایی از جمله ماهی ها با آن مواجه هستند، بوی زخم است و به همین دلیل است که از ادویه برای از بین بردن بوی نامطبوع ماهی و دیگر غذاهای دریایی استفاده می کنند.

اما سوال اینجاست که ادویه مخصوص انواع ماهی چیست و چطور باید استفاده شود؟

شیوه پخت ماهی نیز در طعم دار کردن و همچنین از بین بردن بوی آن موثر است؛ یکی از معمول و ساده ترین روش های پخت ماهی و میگو، سرخ کردن آنهاست. از این رو استفاده از ادویه مناسب برای طعم دار کردن ماهی بسیار حائز اهمیت است. ادویه ماهی سرخ کرده  اصلی ترین اقدام برای آماده کردن یک ماهی لذیذ و خوشمزه به حساب می آید.

ادویه رزماری و گشنیز و همچنین ادویه سیر و پیاز و نیز ادویه زنجبیل به عنوان بهترین طعم دهنده ها برای ماهی بشمار می روند.

برای طعم دار کردن ماهی در خانه می توانید تمام ادویه ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس ماهی شسته و تمیز شده را داخل این مواد به خوبی بغلتانید و در نهایت در روغن سرخ کنید. همچنین می توانید در صورت تمایل مقداری زعفران بر روی ماهی خود بزنید.

 

* نکته ای که وجود دارد این است که ماهی را نیم ساعت قبل از سرخ کردن باید با ادویه های مخصوص ترکیب کرده و در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید تا ماهی به خوبی با مواد ترکیب شده و عطر و طعم ادویه ها را به خود جذب کند.

 

ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده

پودر کاری یک قاشق غذاخوری

پودر سیر یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و قرمز یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری

پودر گشنیز و شوید یک قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

زردچوبه یک قاشق غذاخوری

رزماری، ریحان و ترخون به میزان لازم

ترکیب تمامی موارد ذکر شده با هم می تواند عطر و طعمی دلنشین به غذاهای دریایی بدهد.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14565 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان بازدید: 1748 ساعت: 10:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب مفید است، برای زنان مفیدتر دانشمندان دریافتند 240 کالری‌ای که هر روز از طریق ...

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
6 علت اضافه وزن در مردان اگر از خودتان می‌پرسید چرا زمانی که اکثر مردها روی ترازو می‌روند عقربه‌ی آن به سرعت شروع به چرخش می‌کند مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.