مبارزه با التهاب مفاصل با مصرف کلم بروکلی


پایگاه خبری لقمه: آرتروز یک بیماری مربوط به مفاصل است که به علت تحلیل مفاصل و استخوان ­ها ایجاد می ­شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این بیماری بیشتر دست ها، پاها، استخوان لگن و زانوها را درگیر کرده و از علایم آن می ­توان به درد و سفتی مفاصل اشاره کرد.

 
مطالعات جدیدی که بر روی موش ­ها انجام شده است، نشان می ­دهد سولفورافان موجود در کلم بروکلی، روند تخریب مفاصل در موش ها را آهسته می ­کند. مصرف سبزی­ های خانواده کلم مانند بروکسل و کلم پیچ و به خصوص بروکلی، در بدن سولفورافان آزاد می ­کنند.
 
مطالعات پیشین نشان داده اند که سولفورافان خواص ضد­سرطانی و ضدالتهابی دارد، ولی مطالعه حاضر اولین مطالعه ­ای است که اثر این مادۀ مغذی را بر روی سلامت مفاصل می ­سنجد.
 
در این مطالعه، تحقیقات بر روی افراد مبتلا به استئوآرتریت که جراحی تعویض مفصل زانو داشتند، انجام شد. به گفته محققین، این مطالعه قبلاً در مدل های آزمایشگاهی، بر روی سلول های غضروف موش ها انجام شده، ولی مطالعه حاضر بر روی جامعۀ انسانی انجام شده است.
 
در این مطالعه، ۴۰ نفر مورد بررسی قرار گرفتند که ۲۰ نفر از آن­ها از ۲ هفته قبل از جراحی بروکلی مصرف می­کردند. به محض انجام جراحی، محققان بررسی کردند که آیا ترکیب سولفورافان بر مفاصل اثر می­ کند یا خیر. نتایج این مطالعه امیدوار کننده بوده و اثر بروکلی را تا حدودی نشان می ­دهد.
 
 وقتی به آرتروز مبتلا هستید، کند کردن روند پیشرفت بیماری بسیار اهمیت دارد. پیشگیری نسبت به درمان اولویت داشته و ایجاد تغییراتی در سبک زندگی مانند رژیم غذایی تنها راه جلوگیری از پیشرفت بیماری است.
 
تا به امروز، تحقیقات نتوانسته اند اثرات غذا یا رژیم غذایی را در کاهش پیشرفت آرتروز، به طور دقیق نشان دهند؛ بنابراین برای یافتن رابطه موجود بین رژیم غذایی و آرتروز، لازم است مطالعات بیشتری انجام شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11822 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 1876 ساعت: 10:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
3 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
4 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
5 مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
6 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم های لاغری و ریزش مو رژیم می گیرید که لاغر شوید و با این کار می خواهید اندام متناسب تری داشته باشید و سلامت تان را هم حفظ کنید، اما چند روز یا چند هفته که از شروع برنامه رژیم غذایی می گذرد، موها یکی یکی شروع می کند به ریختن. اگر به وضع قبلی بازگردید، سعی و تلاش تان در این مدت بیهوده بوده است و اگر کاری به کار ریزش موها نداشته باشید هم مشکل دیگری برای خودتان درست خواهید کرد.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.