امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور از خرید حدود۹۰ هزارتن برگ سبز چای در چین های بهاره و تابستانه خبر داد و گفت: تاکنون ۶۶ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفتگویی از پایان مرحله دوم چین تابستانه برگ سبز چای خبر داد و اظهارداشت: در مجموع چین بهاره و تابستانه حدود ۹۰ هزارتن برگ سبز چای از کشاورزان خریداری شد.

 
وی با بیان اینکه چین پاییزه از حدود ۱۰ روز دیگر آغاز می شود، گفت: علی رغم اینکه در تابستان در زمینه نزولات جوی مشکل داشتیم طی یکی دو روز اخیر شرایط بارندگی عالی بوده است.
 
رئیس سازمان چای کشور ارزش برگ سبز خریداری شده را از چایکاران را حدود ۱۷۴ میلیارد تومان عنوان و اضافه کرد: تاکنون ۱۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این مبلغ(۶۶ درصد) به حساب چایکاران واریز شده است.
 
روزبهان با بیان اینکه سال ۹۵ از نظر بارندگی و میزان تولید چای یک سال استثنایی بوده و قابل مقایسه با هیچ سالی نیست، افزود: سال ۹۶  را از نظر نزولات جوی می توان با سال ۹۳ مقایسه کرد؛ این در حالی است که ما در سال ۹۳ تا پایان مهرماه کلا ۶۵ هزارتن برگ سبز تولید کردیم اما امسال تاکنون ۹۰ هزارتن تولید داشته ایم.
 
وی ادامه داد: انجام به موقع عملیات به زراعی، احیای باغات رها شده و رسیدگی به باغات از جمله دلایل افزایش تولید در سالجاری است.
 
رئیس سازمان چای کشور پیش بینی کرد: امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید شود.
 
روزبهان درباره میزان واردات به کشور نیز با بیان اینکه میزان نیاز ما به چای حدود ۱۱۰ هزار تن است، گفت: حدود ۳۰ هزارتن این میزان در داخل تولید و نزدیک به ۸۰ هزارتن آن وارد می شود که بخشی از واردات نیز رسمی و بخشی غیر رسمی است.
 
وی با اشاره به اینکه سال ۹۵ نسبت به ۹۴ میزان تولید حدود ۱۲ هزارتن افزایش داشته است، ادامه داد: طبیعتا به همین میزان نیز از مقدار واردات کم می شود.
 
روزبهان اضافه کرد: چای هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد هم تولید داخل و هم وارداتی است، میزان آن نیز متعارف و در اندازه نیاز است و نیازی به واردات بیشتر نیست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11837 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2088 ساعت: 10:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
2 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن می‌زند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری می‌کند، کارگران را در کلمبیا می‌کشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.