هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد


پایگاه خبری لقمه: افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، آیین افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل و مدیر کل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران، ۱۰۰ نفر از کارکنان مشاغل پشتیبانی ستاد مرکزی گمرک جمهوری اسلامی ایران و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.

 
ابوالفضل اکبرپور سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرک در این مراسم بر اهمیت و نقش آموزش در پرورش نیرو‌های متخصص و فنی سازمان تاکید کرد.
 
اکبرپور گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی باعث افزایش و تقویت سطح عملکرد مهارتی کارکنان گمرک خواهد شد.
 
وی افزود: آموزش هدفمند باعث ایجاد انگیزه و افزایش دقت و سرعت در انجام تشریفات گمرکی می‌شود. 
 
فاطمه اعتماد‌مقدم، مدیرکل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران نیز در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به تمامی شرکت‌کنندگان، آشنایی کارکنان با مفاهیم اصولی و اساسی گمرک و برخورداری آنان از تخصص و دانش گمرکی به روز در حوزه تجارت را در افزایش اعتماد به نفس کارکنان موثر دانست.
 
اعتمادمقدم با اشاره به تاکید رئیس کل گمرک ایران مبنی بر برگزاری دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک برای تمامی کارکنان و الزامی بودن این دوره برای پرسنل گمرک افزود: مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک ایران براساس برنامه‌ریزی مدون، برگزاری این دوره را در بازه‌های زمانی مختلف در گمرکات کشور در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
 
به گفته وی، شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی، آموزش‌های لازم را در خصوص نحوه بازبینی و حسابرسی، اصول مدیریت ریسک از منظر سازمان، آشنایی با قانون امور گمرکی، آشنایی با اصول ارزش‌گذاری کالا،  آشنایی با مقررات صادرات واردات، آشنایی با حمل و نقل بین‌المللی و عبور کالا،  آشنایی با قانون مناطق آزاد و نحوه بازبینی و حسابرسی فرا خواهند گرفت.
 
 شایان ذکر است، دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک از ۷ تا ۲۳ مهر ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 15659 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر بازدید: 426 ساعت: 5:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
4 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
5 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
10 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.