خوراکی هایی که بدنتان ر ا سم زدایی می کنند


پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند چقدر تغذیه‌ی سالمی داشته باشیم، به هر حال خون ما، هر روز، سموم و ضایعات بیشتری تلنبار می‌کند. این سموم می‌توانند طبیعی باشند که توسط متابولیسم خود بدن، تولید شده، و یا مواد شیمیایی بیرونی از داروهای گوناگون، غذاها، مواد آرایشی و بهداشتی.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شما باید غذاهای سالم بخورید تا به اندام‌های‌تان کمک کنید، بهترین عملکرد را داشته باشند؛ یعنی به کلیه‌ها، کبد و روده‌ها. بدین ترتیب این اندام‌ها خواهند توانست سموم خون را به بهترین و موثرترین شیوه‌ی ممکن از بدن دفع کنند. در ادامه لیستی از بهترین خوراکی‌ها را به شما معرفی می‌کنیم که در این کار به شما کمک کرده و می‌توانید از یک زندگی سالم لذت ببرید. البته قبل از هر چیز باید بدانید آب کافی، یکی از مهمترین چیزهایی است که می‌تواند بدن را پاکسازی کند. مصرف مایعات کافی، نقش بزرگی در دفع مواد شیمیایی ناخواسته از سیستم شما دارد.

 
۱. سیر
 
بذر کتان، این روزها شهرت زیادی در حوزه‌ی سلامت و تغذیه پیدا کرده است. بذر کتان، منبع بسیار خوبی از فیبر است که می‌تواند با سموم پیوند خورده و در نتیجه خروج‌شان را از بدن، سرعت بدهند، درست مانند پکتین موجود در سیب
 
سیر، صدر نشین لیست بهترین خوراکی‌ها برای سم زدایی بدن است، چون سرشار از سولفور است. این ماده‌ی معدنی به روش‌های مختلفی به بدن‌تان سود می‌رساند؛ به کبد کمک می‌کند آنزیم‌های طبیعی سم زدای خود را رها کرده و مواد شیمیایی را از جریان خون خارج کند. ضمنا، سولفور، بسیاری از باکتری‌های پاتوژنیک (بیماریزا)، ویروس‌ها و انگل‌های موجود در روده‌ی بزرگ و کوچک را نابود کند.
 
۲. سیب
 
سیب، برای پاکسازی بدن از سموم عالی است. پکتین سیب که نوعی فیبر است، به مولکول‌های کلسترول و فلزات سنگین می‌چسبد و فورا آنها را فیلتر می‌کند. سیب به بدن‌تان کمک می‌کند تا با تسریع تولید صفرا، عوامل بیماری‌زا نابود شوند.
 
۳. گشنیز
 
معمولا فلزات سنگین در خون، رسوب می‌کنند. غیر از سیب که پکتین موجود در آن برای فیلتر کردن فلزات سنگین عالی است، خوردن گشنیز هم می‌تواند تاثیری مشابه سیب داشته باشد. به گشنیز، cilantro هم می‌گویند.
 
 
۴. ریحان
 
مصرف ریحان، یک راهکار کهن برای حذف سموم از کلیه‌هاست که ادارآور بوده و به همین دلیل، میزان سموم دفع شده از سیستم بدن توسط ادرار را افزایش می‌دهد.
 
۵. آوکادو
 
گلوتاتیون موجود در آوکادو، برای جمع آوری سموم از کبد، بسیار سودمند است.
 
۶. ترکیب آب و آبلیمو
 
برای تولید گلوتاتیون، به ویتامین C نیاز است و به همین علت است که شما باید ترکیب آب و آبلیموی بیشتری بنوشید، مخصوصا صبح با معده‌ی خالی. نوشیدن آب ترکیب شده با آبلیمو، سیستم‌تان را به اندازه‌ی کافی قلیایی کرده و در نتیجه می‌تواند سموم را به انواع محلول در آب تبدیل کرده و نهایتا به راحتی همراه ادرار از بدن‌تان خارج خواهند شد.
 
۷. گیاه قاصدک
 
آیا تا به حال این سوال برای‌تان پیش آمده که چرا چای قاصدک تا این اندازه در تمام دنیا رایج است؟ چای قاصدک لوزالمعده و کبد را تحریک کرده تا مواد مضر بیشتری از بدن‌تان جمع کرده و دفع کنند. فیتونوترینت‌ها نیز نقش مهمی در نابود کردن رادیکال‌های آزاد و پاکسازی بدن از سموم روده‌ها دارند.
 
 
۸. بذر کتان
 
بذر کتان، این روزها شهرت زیادی در حوزه‌ی سلامت و تغذیه پیدا کرده است. بذر کتان، منبع بسیار خوبی از فیبر است که می‌تواند با سموم پیوند خورده و در نتیجه خروج‌شان را از بدن، سرعت بدهند، درست مانند پکتین موجود در سیب.
 
۹. زردچوبه
 
زردچوبه، دارویی بسیار معروف و پرکاربرد در طب آیورودیک بوده که می‌تواند عملکرد کبد را بهبود بدهد. کروکومین موجود در زردچوبه، عنصری فعال است که به عنوان محرکی در پروسه‌ی سم زدایی طبیعی بدن عمل می‌کند.
 
۱۰. بروکلی
 
غفلت از مصرف بروکلی، اصلا به نفع‌تان نیست! بروکلی، منبع سولفورافان است که سموم را از سیستم‌تان دفع می‌کند، اما بهتر از آن این است که جوانه‌ی بروکلی، بیست برابر بیشتر از خود ِ بروکلی سولفورافان دارد، پس اگر می‌خواهید بیشترین بهره را ببرید، از جوانه‌ی بروکلی به راحتی نگذرید!

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 11950 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2666 ساعت: 2:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
3 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
4 اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
5 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
10 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟