مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی اعلام کرد؛
اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: تاکنون ۱۳ هزار و ۵۱۰ نفر زائر در مسیرهای منتهی به مشهد، در موکب‌های خدمت‌رسانی به زائران رضوی اطعام شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حجت‌الاسلام محمد احمدزاده اظهار کرد: در حدود ۶۰ ایستگاه خدمت رسان به زائران رضوی در چهار مسیر منتهی به مشهد، زمینه اسکان ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر نیز فراهم شد.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به درمان ۴۸۰ نفر از زائران ادامه داد: موکب‌ها و ایستگاه‌های خدمت‌رسان، علاوه بر اسکان و خدمات رفاهی، در خصوص اطعام و پذیرایی از زائران در کنار دیگر برنامه‌های فرهنگی، سعی در ایفای وظیفه میزبانی از زائران رضوی را دارد و از این رو بیش از ۱۰۰ نفر از مبلغان ما را در اجرای بهتر این برنامه‌ها یاری می‌رسانند.
 
وی بیان کرد: همچنین در کنار بقاع متبرکه، اماکن مذهبی و زائرسراهای موقوفه نیز در اختیار زائران رضوی قرار دارد که بستگی به ظرفیت بقاع، شرایط و امکان پذیرایی و اسکان زائران متفاوت است.
 

احمدزاده گفت: ۱۰۰ هزار بطری آب آشامیدنی نیز برای توزیع بین زائران رضوی در نظر گرفته شده است.  

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15668 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 236 ساعت: 12:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
5 آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی ۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
6 دوره نهفتگی کرونا دلتا چند روز است؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
7 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
9 مسمومیت 35 نفر در پارک آبی مشهد ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 شکم گردی از «مشهد» تا «کیش» ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئین‌های گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک می‌کند.
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.