هر روز صبح‌تان را با آب گرم و لیمو شروع کنید


پایگاه خبری لقمه: آب داغ، کمی عسل و چندقطره لیمو، می‌تواند معجزه کند. حتما شما هم این ادعا را شنیده‌اید. ایرانیان، هندی‌ها و چینی‌های باستان، معتقدند که نوشیدن آب گرم، به‌ویژه اگر با لیموی تازه و عسل ترکیب شده باشد، به‌ بدن شما فواید بسیاری می‌رساند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شاید شما هم با استفاده از یافته‌های آنها، بتوانید از بیماری‌های شایع این فصل مصون بمانید. پس بهتر است این مطلب را با دقتی بیش از همیشه بخوانید.

 
لاغر می‌شوید
 
افزایش وزن یکی از مشکلات شایع در پاییز و زمستان است. شمایی که به بهانه خنک شدن هوا و وزیدن باد یا به‌دلیل زود تاریک شدن هوا، از ورزش کردن پرهیز می‌کنید، احتمالا تا شروع فروردین‌ماه، چند کیلویی وزن اضافه می‌کنید؛ اما اگر به توصیه محققان عمل کنید و صبح‌تان را با آب گرم و لیمو شروع کنید، بدن‌تان برای سوزاندن انرژی بیشتر در طول روز آماده می‌شود.
 
سینوزیت نمی‌گیرید
 
نوشیدن آب گرم، یکی از راه‌های خانگی درمان سینوزیت و از بین بردن عفونت‌های تنفسی است. نوشیدن آب گرم به شما برای تخلیه مخاط بینی کمک می‌کند و نمی‌گذارد که سینوزیت و سرماخوردگی، روزهای سختی را برای‌تان به ارمغان بیاورد.
 
دندان‌های‌تان نمی‌پوسد
 
خوردن آب گرم و سرد در فاصله‌ای کوتاه برای دندان‌ها مضر است؛ اما به گفته محققان، با نوشیدن آب گرم، می‌توانید مینای دندان‌تان را تقویت کنید. ازنظر محققان، نوشیدن آب گرم، عمر دندان‌های ترمیم‌شده را هم بیشتر می‌کند.
 
غذای‌تان بهتر هضم می‌شود
 
برای جلوگیری از سوءهاضمه، یبوست و دیگر مشکلات گوارشی، سراغ آب گرم بروید. آب گرم روده را تحریک می‌کند و دستگاه گوارش شما را به تحرک بیشتر وامی‌دارد. البته اگر روده‌های‌تان پرکار شده‌اند یا دچار اسهال شده‌اید، نباید سراغ این نوشیدنی بروید.
 
سموم بدن‌تان دفع می‌شود
 
یکی از راه‌های بیرون رفتن سموم از بدن، تعریق است و اگر به‌طور منظم، ترکیب آب گرم و لیمو را بنوشید، بدن‌تان آسان‌تر این سموم را از پوست شما بیرون می‌فرستد.
 
درد نمی‌کشید
 
آب گرم، یک مسکن طبیعی است. وقتی یک لیوان آب گرم می‌نوشید، جریان خون در بافت‌های بدن‌تان افزایش پیدا می‌کند، عضلات‌تان آرام می‌شوند و کمتر احساس درد می‌کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هفته نامه آتیه نو

کد: 12138 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 2204 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
7 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
8 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.