برنامه‌ریزی برای ایجاد ۵۰۰ هزار هکتار باغ در اراضی شیبدار


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۵۰۰ هزار هکتار برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار در برنامه ششم توسعه برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی طهماسبی در دوره آموزشی ملی تولید نهال گواهی شده در مازندران، با بیان اینکه باید شرایط علمی و فنی در بحث احداث باغ در اراضی شیبدار به نمایش گذاشته شود، گفت: تمام موارد مرتبط با میزان بارندگی، تبخیر و تعرق، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک و آب، نوع نهال و میزان تراکم نهال در ایجاد باغ برای باغداران در دستور کار قرار بگیرد.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۹۰۰ هزار هکتار باغ در کشور نیازمند اصلاح و نوسازی است، خاطرنشان کرد: این باغ‌ها به دلیل اینکه سنتی کشت شدند یا باغاتی که فقط برای فضای سبز احداث شدند نیاز به اصلاح دارد.
 
وی تصریح کرد: باغاتی که برای فضای سبز احداث شدند اقتصادی نیست و در برخی موارد تبدیل به کانون آفات شده است که باید اصلاح و نوسازی شوند.
 
طهماسبی افزود: باغات باید هر ۳۰ سال کف‌بُر شوند و در این باغات باید به دنبال جوانه‌های زایشی بود نه اینکه تنها چوب درخت را هرس کرد که هیچ نقشی در باردهی ندارند و در احداث باغ های جدید باید ارقام جدید، پایه های جدید و تغییرات اقلیمی را مدنظر قرار داد.
 
وی با بیان اینکه نهال‌هایی که برای پهنه‌ها مشخص می‌شود باید بر اساس اقلیم پهنه‌بندی‌ها باشد، خاطرنشان کرد: برای اصلاح درختان باید به پهنه‌بندی، نوع آب و هوا و اقلیم منطقه توجه شود.
 
معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: ۱۰۰ میلیون تومان برای احداث گلخانه در مقایس کوچک پرداخت می‌شود که دستورالعمل آن به زودی ابلاغ و پیشنهاد می شود با ایجاد تشکل ها و اتحادیه احداث و بهره برداری شوند.
 
طهماسبی با تاکید بر ایجاد زنجیره‌های تولید محصولات کشاورزی گفت: از ظرفیت صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان‌ها و شهرستان‌ها بهره‌گیری شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12189 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2161 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
5 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
6 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کمتر ورزش کنید، بیشتر لاغر شوید! برای اغلب افراد، 30 دقیقه تمرین کاملاً شدنی و امکان‌پذیر به نظر می‌رسد و به همین دلیل انرژی و میل کافی برای انجام آن را دارند.
رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.