در گفت‌وگو با لقمه عنوان شد:
حریرچی: هنرمندان می‌توانند با انتقال پیام موثر الگوهای سلامت مردم را تغییر دهند


پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر بهداشت گفت: عوامل اجتماعی سهم زیادی در سلامت افراد دارد که هنرمندان با انتقال پیام موثر می توانند در تغییر رویه زندگی مردم بسیار موثر باشند.

«دکتر ایرج حریرچی» قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به پرسش خبرنگار پایگاه خبری لقمه مبنی بر اینکه مردم به رغم اینکه مجبورند از غذاهای آماده استفاده کنند و به الگوی استاندارد هم توجه می کنند در عین حال امکان ورزش و آلودگی هوا و همه اینها هست، چگونه یک هنرمند می تواند در سبک زندگی سالم کمک کند، گفت: یکی از مهمترین مسائلی که باعث می شود سلامت مردم به دست بیاید عوامل اجتماعی موثر بر سلامتی است. عوامل اجتماعی موثر بر سلامتی گفته می شود که 40 الی 50 درصد سلامت هر فرد را تعیین می کند؛ عوامل ژنتیکی تنها 10 درصد و حدود 15 الی 20 درصد مراقبت های سلامت موثر هستند اما 40 الی 50 درصد عوامل اجتماعی موثر بر سلامت است که موضوع خیلی مهمی است.

 


وی در مورد نقش هنرمندان در عوامل اجتماعی موثر بر سلامتی تاکید کرد: هنرمند می تواند در تغییر رفتار فردی، خانوادگی و اجتماعی افراد که به علت بسیاری از مسائلی که به سلامت روانی سلامت جسمی و سلامت اجتماعی افراد آسیب می رسانند، موثر باشد؛ مثل اعتیاد، طلاق، فقر، بد مسکنی، بیکاری، خشونت، تغذیه ناسالم، اضافه وزن و چاقی.


 

قائم مقام وزیر بهداشت در ادامه گفت: خیلی متاسفم بگویم دنیا و ما تا سالها پیش هدف گیری می کردیم که چاقی را کاهش دهیم، بعد دنیا و سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسیدند که هدفگیری کنند چاقی را ثابت نگه دارد. در حال حاضر داریم هدفگیری می کنیم هم سازمان بهداشت جهانی و خیلی از کشورهای دیگر، که شیب افزایش اضافه وزن را کنترل کنیم چون می خواهیم مبتنی بر واقعیت باشد نمی‌خواهیم شعار بدهیم. برای تحقق این هدف گیری، هنرمندان با انتقال پیام موثر می توانند بسیار موثر باشند البته تغییر رفتار فردی نیز در این موضوع بسیار مهم است.
 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 12287 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2380 ساعت: 10:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
2 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
3 ایرج حریرچی: تست و داروی کرونا رایگان می شود ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
4 آیا ایران از شرکت فایزر واکسن کرونا را می خرد؟ ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
5 ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
6 اعمال محدودیت‌های کرونایی با اعمال قانون ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۱ تير
7 سالانه چند 10 نفر از تب کریمه کنگو می میرند/ مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
ترک سیگار با این مواد غذایی کشیدن سیگار عادت خطرناکی است که بعضی افراد یا برای تفریح یا برای‌رهایی از اضطراب و خشم به آن رو می آورند.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.