آیا شیر مادر ریسک مرگ نوزاد را کاهش می دهد؟


پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد شیردادن به نوزاد برای دو یا چهار ماه اول زندگی اش می تواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش بروز ریسک "سندروم مرگ ناگهانی نوزاد" (SIDS) داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جان تامسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوکلند نیوزیلند، در این باره می گوید: «نکته جالب توجه اینجاست که ظاهرا مدت زمان زیاد شیردادن نسبت به شیردادن جزئی هیچ فایده ای در رابطه با SIDS ندارد اگرچه شیر دادن برای مدت زمان طولانی فواید متعددی دیگری دارد.»

 
این مطالعه شامل بررسی ۸ مطالعه بین المللی اصلی بود. محققان بالغ بر ۲۲۰۰ مورد ابتلا به SIDS و بالغ بر ۶۸۰۰ نوزاد در قالب گروه کنترل را بررسی کردند. یافته ها نشان داد تغییرپذیری قابل توجهی در هرگونه مدت زمان شیردهی و شیردهی زیاد وجود داشت.
 
درحالیکه تحقیق نشان داد شیردهی به مدت حداقل دو ماه با نصف ریسک بروز SIDS مرتبط بود، اما شیردهی به مدت چهار ماه با میزان حفاظت بیشتری همراه بود و ادامه این مدت زمان با افزایش میزان حفاظتی بسیار کمی در رابطه با بروز این سندروم همراه بود.
 
تامسون در این باره می گوید: «اوج وقوع SIDS از دو تا چهار ماهگی است، از اینرو این مدت زمان بسیار در پیشگیری از بروز این سندروم حائز اهمیت است.»
 
تحقیقات نشان می دهد شیردهی با تامین فواید ایمنی به پیشگیری از عفونت های ویروسی کمک می کند. این نوع عفونت ها با افزایش ریسک SIDS مرتبط هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13332 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان بازدید: 2807 ساعت: 9:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
2 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
3 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
4 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
5 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
11 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
6 توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان سینه سرطان زن و مرد و پیر و جوان نمی‌شناسد. بیماری مهلکی است که باید تمام تلاشتان را برای پیشگیری از آن انجام دهید.