نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر پیام تسلیت صادر کرد


پایگاه خبری لقمه: در پی وقوع زمین لرزه 7.3 ریشتری در مناطق غرب کشور، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با صدور پیامی به مصیبت دیدگان این حادثه دلخراش تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت حجت الاسلام و المسلمین معزی بدین شرح است:
 
«بسم الله الرحمن الرحیم
 
خبر وقوع زمین لرزه در غرب کشور و جان باختن و مصدوم شدن جمعی از هموطنان عزیز، غم و اندوه فراوانی در پی داشت و سبب تالم خاطر هم میهنان سراسر کشور شده است.
 
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده های مصیبت دیده و ملت شریف ایران، علو درجات برای درگذشتگان و همچنین آرزوی بهبودی و بازگشت هرچه سریعتر به شرایط عادی برای آسیب دیدگان را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.
 
اکنون که چشم عده ای از هموطنان مصیبت زده و رنج کشیده به کمک دستگاه های ذیربط دوخته شده است، با توجه به صدور پیام داهیانه رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی، وظیفه همه ارگان های خدمات رسان این است که با همدلی، اتحاد و تلاش مضاعف، به رفع مشکلات به وجود آمده در مناطق زلزله زده بپردازند.
 
در پایان از تلاش همه ارگان ها و دستگاه های خدمات رسان خصوصا نیروهای فداکار، خدوم و همیشه در صحنه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران که موجبات تسهیل در روند امدادرسانی و تسکین آلام مصیبت دیدگان را بر عهده دارند، تقدیر و تشکر می کنم و از خداوند منان برای ایشان آروزی موفقیت دارم.
 
عبدالحسین معزی- نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :rcs.ir

کد: 13445 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 2547 ساعت: 3:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
2 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
5 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
10 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
11 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.