کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با اشاره به اقدامات بهداشتی در مناطق زلزله زده کرمانشاه، گفت: تیم اضطرار بهداشت محیط تا عادی شدن شرایط در منطقه به کار خود ادامه می دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس محسن فرهادی در خصوص تمهیدات بهداشت محیط در مناطق زلزله زده غرب کشور، با بیان اینکه از اولین ساعات وقوع زلزله، تیم های بهداشت محیط کرمانشاه به مناطق هدف اعزام شدند، گفت: در روزهای ابتدایی وقوع حادثه، تمرکز اصلی بر روی امداد و نجات بود، اما بعداز آن اهمیت مباحث بهداشت محیط بیش از پیش مطرح می شود.

وی تصریح کرد: کنترل آب شرب، پسماند و تمهیدات مربوط به فاضلاب، مبارزه با حشرات و جوندگان و کنترل غذاهای ارسالی از سوی سایر هموطنان، از جمله اقدامات مرکز بهداشت محیط است که همچنان درحال پیگیری است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: از دانشگاه های معین سه تیم بهداشت محیط و از مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز یک تیم با تجهیزات به مناطق حادثه دیده اعزام شده است.

وی در خصوص راه اندازی شبکه آب لوله کشی توضیح داد: کدورت آب بالا است و آب داخل منابع نیز غیرقابل شرب است و به دنبال مذاکرات صورت گرفته با شرکت های آب و فاضلاب منطقه، فیلترینگ آب قبل از ورود به مخازن انجام شد و کدورت آب کاهش پیدا کرد و آب به شبکه لوله کشی وارد شده است، اما باید تاکید کنم که این آب فعلا قابل شرب نیست.

فرهادی خاطرنشان کرد: عمده ترین فعالیت های مامورین بهداشت محیط، کنترل تانکرهای سیاری است که وارد منطقه شده است، یعنی با تجهیزاتی که در اختیار دارند، کدورت، کلر و PH آب را اندازه می گیرند و چنانچه نیاز به مداخله باشد، کلر به آب اضافه می شود.

وی ادامه داد: در مناطق زلزله زده، مخازن ثابتی نصب شده تا آب در دسترس مردم باشد که آن هم مورد کنترل قرار می گیرد و در مورد توزیع آب های بطری شده نیز بازرسی و کنترل هایی صورت می گیرد.

فرهادی بیان کرد: مشکلی از لحاظ دسترسی به آب های بطری شده وجود ندارد، اما آب های لوله کشی برای شرب مستقیم مناسب نیست، زیرا پس لرزه های مداوم در منطقه، موجب شده در سفره های زیرزمینی تلاطم ایجاد شود و کدورت آب لوله کشی را بالا ببرد.

وی تاکید کرد: تاکنون هیچ موردی از بیماری وبا مشاهده نشده و چنین خطری وجود ندارد و اقدامات بهداشت محیط را با قوت ادامه خواهیم داد.

فرهادی گفت: غذاهایی که به شکل کمک از طریق هلال احمر و سایر کانال ها به منطقه ارسال می شود، نیز کنترل می شوند و تاریخ مصرف کالاها چک می شود و جا دارد، به مردم تاکید کنم، چنانچه قصد ارسال موادغذایی را دارند، خودشان هم به تاریخ مصرف آن دقت کنند و بعد ارسال کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهارداشت: در چنین موقعیت هایی به دلیل اینکه زیرساخت ها آسیب می بیند، فاضلاب ها رها شده و چاه های توالت ها تخریب می شوند و در نتیجه به ازدیاد حشرات و جوندگان در منطقه منجر می شودکه با تامین سموم جونده کش و حشره کش برای اقدامات احتمالی، این موضوع نیز هدایت و کنترل می شود.

فرهادی بیان کرد: درحال حاضر نیاز فوری به پرکلرین برای گندزدایی آب شرب تامین شده است، اما چنانچه نیاز باشد، کلر کمکی به منطقه ارسال می شود.

وی ادامه داد: نکته دیگری که از سوی همکاران بهداشت محیط مورد توجه قرار گرفته، نصب سرویس های بهداشتی است که توسط ارگان های مختلف تعبیه می شود، کنترل و گندزدایی این سرویس ها در دستور کار است، چراکه همین سرویس های بهداشتی می تواند، مرکز انتشار آلودگی و تجمع حشرات باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13475 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان بازدید: 2342 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
9 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
10 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
11 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

  بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟ مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.