این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟


پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران به تازگی اعلام کردند قارچ¬های خوراکی می¬توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با سرطانها (به ویژه سرطان پروستات و سینه)کمک کنند. طی تحقیقات گذشته قارچ های دارویی به کوچک تر شدن تومورها، محدودیت رشد آنها وممانعت از بروز تومور سلولی در بدن کمک شایانی کرده¬اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، قارچ ها حاوی آنتی اکسیدانها، مواد ریز مغزی مثل سلنیوم، پتاسیم، مس، فسفر، انواع  ویتامین ها مثل ریبوفلاوین، ویتامین دی، نیاسین و پانتوتنیک اسید، فیبر و سایر مواد مفید و سالم است که می توانند از سیستم ایمنی بدن حفاظت کنند, قارچ های ریز و سفید حاوی مقدار بیشتری پروتئین، پتاسیم، مس و سلنیوم هستند.

قارچ ها منبع عالی از پتاسیم هستند که به کاهش فشارخون در افراد کمک می کند.
 
انواع قارچ منبع مناسبی از ویتامین دی بوده که به تقویت استخوان ها کمک می کند.
 
در دوران بارداری مصرف قارچ به دلیل اسید فولیک فراوان بسیار مناسب می باشد.
 
بهترین روش مصرف قارچ ها پختن آن ها می باشد زیرا ممکن است حاوی آلودگی های فراوانی باشد.
 
جالب است بدانید قارچ ها کالری بسیار کمی دارند پس اگر در یک رژیم لاغری به سر می برید مصرف این چتر های سفید دوست داشتنی را فراموش نکنید.
یادتان باشد همه ی قارچ ها خوراکی و قابل مصرف نیستند برای تهیه ی قارچ های وحشی به فروشگاه های قابل اعتماد مراجعه کنید.
 
 
ترجمه: آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 
 
منبع: مقالات مروری پاییز 94

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13657 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر بازدید: 2627 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بدن به چه علت‌ گرسنه می شود؟ موقعیت‌هایی که بدن شما احساس گرسنگی کاذب می‌کند را بشناسید و راه مقابله با آن را نیز یاد بگیرید.
10 سوپرخوراکی پاییزی در این مطلب هم سوپرفودهای فراوان و در دسترس پاییزی را به همراه خواص و فوایدشان می بینید.
علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.