این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟


پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران به تازگی اعلام کردند قارچ¬های خوراکی می¬توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با سرطانها (به ویژه سرطان پروستات و سینه)کمک کنند. طی تحقیقات گذشته قارچ های دارویی به کوچک تر شدن تومورها، محدودیت رشد آنها وممانعت از بروز تومور سلولی در بدن کمک شایانی کرده¬اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، قارچ ها حاوی آنتی اکسیدانها، مواد ریز مغزی مثل سلنیوم، پتاسیم، مس، فسفر، انواع  ویتامین ها مثل ریبوفلاوین، ویتامین دی، نیاسین و پانتوتنیک اسید، فیبر و سایر مواد مفید و سالم است که می توانند از سیستم ایمنی بدن حفاظت کنند, قارچ های ریز و سفید حاوی مقدار بیشتری پروتئین، پتاسیم، مس و سلنیوم هستند.

قارچ ها منبع عالی از پتاسیم هستند که به کاهش فشارخون در افراد کمک می کند.
 
انواع قارچ منبع مناسبی از ویتامین دی بوده که به تقویت استخوان ها کمک می کند.
 
در دوران بارداری مصرف قارچ به دلیل اسید فولیک فراوان بسیار مناسب می باشد.
 
بهترین روش مصرف قارچ ها پختن آن ها می باشد زیرا ممکن است حاوی آلودگی های فراوانی باشد.
 
جالب است بدانید قارچ ها کالری بسیار کمی دارند پس اگر در یک رژیم لاغری به سر می برید مصرف این چتر های سفید دوست داشتنی را فراموش نکنید.
یادتان باشد همه ی قارچ ها خوراکی و قابل مصرف نیستند برای تهیه ی قارچ های وحشی به فروشگاه های قابل اعتماد مراجعه کنید.
 
 
ترجمه: آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 
 
منبع: مقالات مروری پاییز 94

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13657 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر بازدید: 2976 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.