توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی ۲۸ آذر برگزار می شود


پایگاه خبری لقمه: نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی سه شنبه ۲۸ آذر با همکاری دانشگاه آویون کشور فرانسه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود ضیایی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر علمی و اجرایی این نشست گفت: توسعه گردشگری به عنوان یکی از محورهای پیشبرد سیاست های "اقتصاد مقاومتی دولت" شناخته شده است. آنچه گردشگران داخلی و خارجی را جذب یک مقصد می کند قبل از هر چیز  تنوع و اصالت جاذبه های طبیعی و فرهنگی  آن است. از این رو حفظ و ارتقا میراث کهن فرهنگی و طبیعی کشورمان نه تنها تضمین کننده تامین نیازهای نسل های آتی است بلکه برای استمرار بخشیدن به جریانات گردشگری امری ضروری و انکارناپذیر است.  

 
ضیایی افزود: کشور فرانسه در جذب گردشگران بین المللی رتبه اول جهانی را به خود اختصاص داده است. استفاده از تجارب این کشور می تواند به انتقال رویکردها و تجربه های  نوین مدیریتی در زمینه بهره برداری پایدار از میراث های غنی تاریخی و فرهنگی کشورمان کمک کند. به همین دلیل  در این نشست علاوه بر حضور صاحب نظران داخلی از پروفسور فلیپ بشیمون استاد دانشگاه آونیون فرانسه نیز جهت همفکری و تبادل نظر در این مورد دعوت به عمل آمده است. 
 
این استاد گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی گفت : امیدواریم دستاوردهای این نشست که در چارچوب همکاری های بین المللی علمی و آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی صورت می گیرد ضمن بسط دانش نظری در حوزه حفظ، احیاء و ارتقاء میراث تاریخی و فرهنگی کشورمان، به انتقال تجارب موفق و دستاوردهای کشور فرانسه به دانشجویان، مدیران و صاحبان کسب و کارهای گردشگری در جمهوری اسلامی ایران کمک کند.
 
 نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی در روز سه شنبه ۲۸ آذر از ساعت ۱۴ الی ۱۷ در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی به نشانی اتوبان همت بعد از پل کن پردیس اصلی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار میشود و حضور برای علاقه مندان آزاد است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران

کد: 13691 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2130 ساعت: 10:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
5 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
7 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا! یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سال‌هاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.