وقتی کبد چرب شد، منتظر چه باشیم؟


پایگاه خبری لقمه: کبد چرب غیر الکلی یکی از دلایل مهم مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن کبدی است .

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، از جمله عوامل زمینه ساز آن چاقی و دیابت نوع دو میباشد. 
در صورت عدم درمان به سمت سیروز کبدی و سرطان کبد پیش میرود. 
 
بیماری کبد چرب به 2 دسته ی کبد چرب الکلی و کبدچرب غیر الکلی تقسیم می شود.
 
در ادامه به بررسی کبد چرب غیر الکلی می پردازیم, این بیماری اگر در مراحل اولیه شناسایی شود قابل درمان و کنترل می باشد , ولی اگر وارد فاز سیروز کبدی شود قابلیت بازشگت خود را از دست می دهد و در ادامه نارسایی کبدی و سرطان کبد را ایجاد می کند.
 
با تجویز یک برنامه ی غذایی مناسب جهت کاهش وزن و افزایش فعالییت بدنی میتوان سطح انزیم های کبدی این افراد را نرمال کرد.
 
مصرف گوشت های فراوری شده و غذاهای اماده ارتباط عمیقی با ابتلا به کبد چرب غیر الکلی دارد .
مطالعات نشان داده است , مصرف میوه و سبزی و غلات در این افراد بیمار کمتر از افراد سالم و هم چنین مصرف گوشت ها, گروه چربی ها و قندهای ساده  بیشتر بوده است.
 
اثبات شد که مصرف بالای گوشت قرمز به دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع شده میتواند سبب استرس اکسیداتیو و بروز این بیماری گردد. 
مصرف غلات تصفیه شده شیرینی ها و چربی ها سبب بروز اینده نگر کبد چرب غیر الکلی میشود. 
 
منبع: مقالات مروری
 
ترجمهآیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13731 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر بازدید: 2435 ساعت: 10:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماست از این سرطان پیشگیری می کند هیچ یك از محصولات لبنی دیگر چنین اثری را نشان نداده اند.
ارتباط چاقی با یک پنجم موارد مرگ و میر در انسان تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چاقی می تواند عامل یک پنجم مرگ و میر انسان‌ها باشد.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.