یکسان سازی آرد وگندم نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نان


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت:یکسان سازی آرد و گندم به سبب افزایش رقابت سالم میان نانوایان در بالا بردن کیفیت نان تاثیر بسزایی دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یکسان سازی آرد وگندم نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نانمحمد جواد کرمی رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی در گفتگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به گلایه های نانوایان مبنی بر ثبات نرخ نان اظهار کرد: در شرایط کنونی دولت هر کیلو گندم را به نانوایی های یارانه پز با نرخ 665 تومان و آزاد پز 900 تومان تحویل می دهد در حالیکه قیمت جهانی گندم درجه یک،  750 تومان است

 
وی افزود: یکسان سازی نرخ آرد و گندم توسط دولت در رقابت سالم میان نانوایان و افزایش کیفیت نان تولیدی تاثیر بسزایی دارد.
 
کرمی ادامه داد: افزایش هزینه نانوایان و ثبات نرخ نان در سه سال اخیر، کاهش کیفیت روز افزون نان در نانوایی ها را به همراه داشت.
 
این مقام مسوول، با اشاره به اینکه یکسان سازی نرخ آرد و گندم تنها نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نان است، بیان کرد: اعلام نرخ واحد گندم برای تمام نانوایی توسط دولت و نظارت دستگاه های مربوط، افزایش کیفیت نان را به همراه دارد در حالیکه در صورت ادامه این روند شاهد کاهش کیفیت روز افزون نان هستیم .
 
وی با بیان اینکه صدای نانوایان به گوش دولت نمی رسد، گفت: با توجه به ثبات قیمت نان در چند سال اخیر،سوبسید از جیب نانوایان به مصرف کنندگان پرداخت می شود که با ادامه روند فعلی دیگر آنها قادر به ادامه تولید نخواهند بود.
 
رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی تصریح کرد: متوسط وزن چانه نان سنگگ باید 600 گرم باشد که در صورت کاهش وزن چانه کمتر از این رقم ،کیفیت دستخوش تحولاتی قرار خواهد گرفت.
 
وی در پاسخ به این سوال که بعد از منتفی شدن افزایش قیمت نان برخی نانوایان قادر به ادامه تولید با شرایط قبل نیستند،یادآورشد: این امر غیر قانونی است که سازمان تعزیرات و دستگاه های مربوط باید با نانوایی های متخلف برخورد کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13766 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2645 ساعت: 12:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
3 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
4 قیمت جدید انواع نان در تهران اعلام شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۷ تير
5 قیمت جدیدی برای بربری اعلام نشده است/نانوایان حق افزایش نرخ ندارند ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
6 اعلام نرخ های عجیب نان در تهران ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
8 کسی به فکر افزایش کیفیت نان نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
9 افزایش قیمت نان/قیمت آرد تغییری نمی کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
10 موافقت دولت با افزایش مشروط قیمت نان/نان ۱۵درصد گران می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»