دلیل افزایش قیمت رب گوجه چیست؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی درباره آنالیز قیمت رب گوجه فرنگی و اینکه چقدر قیمت در بازار با قیمت کارشناسی فاصله دارد، سخن گفت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسیح انصاری رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی درباره آنالیز قیمت رب گوجه فرنگی و اینکه چقدر قیمت در بازار با قیمت کارشناسی فاصله دارد، به فارس گفت: طبق بررسی‌های کارشناسی که انجام دادیم هر یک قوطی رب گوجه فرنگی 800 گرمی با احتساب سود فروشنده نباید بیش از 12 هزار تومان باشد اما قیمت در بازار بیش از 16 هزار تومان به فروش می‌رود و ما هم دلیلش را نمی‌دانیم. هزینه‌های مواد اولیه یا همان گوجه فرنگی، سود فروشنده،  هزینه تبلیغات، بسته‌بندی، دستمزد، هزیته کارتن، قوطی در و آنالیز قیمت رب محاسبه شده است.

 
وی ادمه داد: هر یک کیلوگرم رب از 5 کیلوگرم گوجه فرنگی بدست می‌آید که اگر هر کیلو گوجه ربی را 700 تومان حساب کنیم هزینه مواد اولیه یک کیلو رب که اصلی ترین هزینه است 3500 تومان خواهد شد.
 
بر این اساس، در حقیقت اصلی ترین هزینه رب مواد اولیه یا گوجه فرنگی است که تنها 3500 تومان هزینه دارد و اگر قیمت رب در بازار را 16 هزار تومان در نظر بگیریم 12500 تومان برای هزینه قوطی، کارگری و دستمزد و سود فروشنده می‌ماند که ظاهرا رقم بالاتری است.یعنی کارشناسان وزارت جهاد هم در نظر کارشناسی خود برای تعیین قیمت رب دست بالا گرفته‌اند.
 
رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به فارس تاکید می‌کند که قیمتها در بازار بسیار بالاتر از نظر کارشناسی وزارت جهاد است و تخفیف‌های 40 درصدی که فروشگاه‌ها می‌دهند خود بیانگر این مسئله است که آنها از فروش خود سود خوبی دارند که حاضر هستند چنین تخفیفات درشتی هم بدهند.
 
به گفته انصاری، آنالیز قیمتی که وزارت جهاد انجام داده با بریکس 27 درصد بوده در حالیکه قیمت رب بازار بریکس 25 درصد دارند.
 
وی با بیان اینکه وزارت جهاد مسئولیت قیمت‌گذاری ندارد،‌ گفت: قیمت رب در بازار را باید از مسئولان قیمت‌گذار در این حوزه سوال کرد و آنها باید پاسخ بدهند که چرا قیمت رب در بازار از قیمتهای کارشناس فاصله دارد.

 

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 14056 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر بازدید: 3273 ساعت: 2:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
4 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
5 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
6 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا! یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سال‌هاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
کاهش چربی خون با گیاهان سطح بالای چربی یا کلسترول خون می‌تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.