روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد


برای اولین بار در ایران روز جهانی سرآشپز با محوریت کودک سالم، تغذیه سالم و آموزش چگونگی استفاده از مواد غذایی برگزار شد كه با استقبال زیاد مردم و همچنین آموزشگاه‌های كشور روبرو بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی ایران، رئیس هیئت مدیره این انجمن درخصوص نحوه برگزاری روز جهانی سرآشپز گفت: برای اولین بار در ایران روز جهانی سرآشپز با محوریت کودک سالم، تغذیه سالم و آموزش چگونگی استفاده از مواد غذایی برگزار شد كه با استقبال زیاد مردم و همچنین آموزشگاه‌های كشور روبرو بود.

محمدرضا قاسمی همچنین در خصوص چگونگی برگزاری این رویداد بیان کرد: از سال 95 که اولین رویداد روزجهانی سرآشپز در تهران با حضور جمعی از سرآشپزان ایرانی برگزار شد، همواره در تلاش بودیم در سالهای بعد این رویداد را به بهترین شکل با هدف همدل کردن و یکسو شدن در راستای همکاری های حرفه‌‌ای در این صنعت جلو ببریم، که در این راستا با توجه به شعار اتحادیه جهانی سرآشپزان (WACS) و مکاتباتی که با بخش رویدادهای روز جهانی داشتیم تصمیم گرفته‌ایم برای اولین بار پویش کودک سالم را با همکاری سرآشپزان، موسسات، متخصصین آشپزی و همه دست اندرکاران این صنعت برگزار نماییم.

گفتنی است انجمن در شروع با اعلام رسمی از طریق رسانه‌های مجازی ضمن فراخوان به همکاری از طرف برگزارکنندگان، اطلاعات کامل همراه با شیوه‌های برگزاری، اجرایی و همچنین فرم و قالب‌های جهانی این رویداد را به آموزشگاه ها و علاقمندان به برگزاری این کارگاه ها ارسال نمود و در این بین کودکان ضمن شرکت در این رویداد به همراه والدین خود از بشقاب‌های آموزش دیده و اجرا شده توسط خودشان عکاسی كرده و به دبیرخانه ارسال كردند تا در مسابقه بهترین عکاسی بشقاب با انتخاب داوران انجمن شرکت كنند. 

قاسمی در ادامه گفت: " با همکاری برخی مدارس، آموزشگاهها، موسسات و فعالان این حوزه بیش از 200 کودک توانستند از شهرهای سنندج، بندرعباس، اصفهان، مشهد، شیراز، یزد، سمنان، تهران و... در این پویش شرکت نمودند

همچنین تقدیرنامه‌ای با عنوان کودکان حامی انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی به همراه کارت عضویت افتخاری به این عزیزان از طرف انجمن اعطا می‌شود. به لطف سرآشپزانی که این رویداد را همراهی کردند کارت عضویت انجمن با عنوان ویژه روز جهانی سرآشپز اعطا می‌شود."

در ادامه این رویداد، دبیرخانه این پویش کارگاه آموزشی مختص کودکان مبتلا به سرطان را به مناسبت روز جهانی سر آشپز به همت اعضای اصلی انجمن در اقامتگاه دارآباد محک برگزار کرد. در این اقدام انجمن خوراک و نوشیدنی ایران تصمیم گرفت با بهره‌گیری از ظرفیت جامعه مدنی و انتخاب یکی از نهادهای مردم‌نهاد مورد اعتماد در حوزه کودکان یعنی محک، اختتامیه پویش جهانی کودک سالم را  با برگزاری کارگاه آموزشی پخت غذا با مواد اولیه تازه، برای کودکان مبتلا به سرطان برگزار شد.»

رئیس هیأت مدیره انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی ایران در این‎باره افزود: «برای حفظ ایمنی و سلامت کودکان مبتلا به سرطان، هیچ نوع مواد خوراکی پخته‌ شده‌ای از بیرون از محک تهیه نمی‌شود و غذاها با رعایت دستور پزشک و حضور کارشناس بهداشت و تغذیه آماده می‌شوند. بر همین اساس مواد اولیه این کارگاه آموزشی به صورت تازه، آماده و در آن از سبزیجات پخته استفاده شد.»

در ادامه لازم می داریم لازم به ذکر است اعلام کنیم با توجه به استقبال و انگیزه اعضاء و افراد متخصص صنعت خوراک و نوشیدنی که در این پویش ما را همراهی کردند، در نظر داریم رویدادهایی با همین موضوع تا سال آینده در بخش‌های مختلف با همکاری فعالان و دوستداران کودکان برگزار نماییم و از همه همکاران این عرصه که دغدغه خوراک و نوشیدنی و تغذیه کودکان را دارند دعوت به همکاری می نماییم تا در این پویش و این جریان بزرگ تا سال آینده ما را همراهی كنند.  

ما در مشهد شاهد این هستیم كه افرادی به آموزش کودکان سندروم پرداخته اند، در سنندج همکار محترم دیگر آموزش کودکان بی سرپرست را به عهده گرفت و ... که این حرکت و جریان را به سمتی برد تا ما افتخارات این راه را سرلوحه کار خود قرار دهیم و تعریف متفاوتی از مسئولیت اجتماعی سرآشپزان را در کشور عزیزمان ایران شاهد باشیم."

وی در پایان  گفت:"  از طرف هیئت مدیره از همه همکارانی که در این پویش، انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی ایران را همراهی کرده‌اند تشکر و قدردانی می‌کنیم و همچنین عزیزانی که در دبیرخانه و روابط عمومی انجمن زحمات بسیاری کشیده اند تا این پویش به بهترین شکل اطلاع رسانی و اجرایی گردد، سپاسگزاریم.

 بازگشت به صفحه نخست

 



کد: 14059 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان بازدید: 4356 ساعت: 2:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
8 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
9 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
رابطه زناشویی سالم با نوشیدنی های گیاهی شاید برای‌تان عجیب باشد كه چگونه یك نوشیدنی گیاهی می‌تواند به بهبود روابط زناشویی كمك كند. در حالی كه این موضوع یك اصل ثابت شده است كه سلامت، تازگی و مغذی بودن موادغذایی كه مصرف می‌كنیم می‌تواند تاثیری مستقیم بر كیفیت و چگونگی رابطه میان زوج‌ها و همسران داشته باشد و حتی در مواردی به پیشگیری از بروز برخی اختلال‌ها كمك كند.
رژیم غذایی در سرطان پستان تاثیر گذار است سرطان پستان از شایع ترین سرطان ها در میان خانم هاست که با رژیم غذایی مناسب می توانند از بروز آن جلوگیری کنند.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.